banner388

Kastamonu'da korkutan kaza: 2 yaralı

Kastamonu'nun Tosya ilçesinde yola çıkan ineğin neden olduğu kazada 2 kişi yaralandı.

Kastamonu'da korkutan kaza: 2 yaralı

Kastamonu'nun Tosya ilçesinde yola çıkan ineğin neden olduğu kazada 2 kişi yaralandı.

12 Haziran 2018 Salı 22:50
Kastamonu'da korkutan kaza: 2 yaralı

Kastamonu'nun Tosya ilçesinde ilk olarak kamyon, ardından ise otomobilin ineğe çarpması sonucu yaşanan trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, Tosya D-100 karayolunda bir kamyonun çarpması sonucu sol şeride düşen ineğe Samsun tarafından Tosya istikametine seyir halindeki Aykut Ö. yönetimindeki 28 ET 197 plakalı otomobil çarptı. Çarpmanın etkisiyle sürücü direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun sonundaki bariyerlere çarpması sonucu su kanalına düştü. Kaza sonrası yola savrulan inek telef olurken araç sürücüsü ve içinde yolcu olarak bulunan bir kişi yaralandı.

Araç sürücüsüne ve yolcuya ilk müdahale olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapıldı. Tosya Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenildi. 

Kaza sonrası olay yerine gelen Tosya Bölge Trafik Ekipleri yol güvenliğini sağlayarak kulak küpesinden sahibini tespit ettikleri büyükbaş hayvan sahibi hakkında yasal işlem başlattı.

Kaynak: İHA 

Anahtar Kelimeler:
KastamonuTosya
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.