banner388

Karayolunda can pazarı! 16 yaralı

Tokat’ın Niksar ilçesinde özel halk minibüsü ile ticari arasın kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada 16 kişi yaralandı.

Karayolunda can pazarı! 16 yaralı

Tokat’ın Niksar ilçesinde özel halk minibüsü ile ticari arasın kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada 16 kişi yaralandı.

14 Nisan 2017 Cuma 13:22

Vedat Buyar idaresindeki 60 NJ 981 plakalı minibüs, Niksar ilçesinden Tokat’a yolcu taşırken, D-850 karayolu Musapınarı 12'nci kilometresinde sollama yaptığı sırada karşı yönden gelen Halil Ejder idaresindeki 60 HS 881 plakalı panelvan araçla çarpıştı. Kazada yaralanan minibüste bulunan 14 yolcu ile her iki aracın şoförü olay yerine sevk edilen çok sayıda ambulansla Niksar ile Tokat'taki hastanelere sevk edildi.

Kazada şoför mahallinde sıkışan araç sürücüsü Halil Ejder, yaklaşık yarım saat süren çalışmanın ardından sıkıştığı yerden kurtarılarak hastaneye kaldırılırken, acılar içinde kıvranan minibüs şoförü Vedat Buyar ise itfaiye ekipleri tarafından aracın koltukları kesilerek bulunduğu yerden güçlükle çıkartıldı. 

Hastaneye sevk edilen yaralılardan birini durumunun ağır olduğu diğer yolcuların hayati tehlikesi bulunmadığı öğrenilirken, kaza nedeniyle yaklaşık 2 saat kapanan yol, araçların kaldırılması ile birlikte trafiğe açıldı.

Anahtar Kelimeler:
KazaTokatNiksar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.