banner388

Karadenizli baba çocukları için havuz yaptı

Tehlikeli olduğunu düşündüğü için çocuklarını denize götürmek isteyen Karadenizli baba havuz yaptı.

Karadenizli baba çocukları için havuz yaptı

Tehlikeli olduğunu düşündüğü için çocuklarını denize götürmek isteyen Karadenizli baba havuz yaptı.

20 Temmuz 2018 Cuma 09:58
Karadenizli baba çocukları için havuz yaptı

Rize Gülbahar Mahallesi’nde yaşayan Barış Çepni, denize yüzmeye gitmek isteyen çocukları ve mahalledeki çocuklar için havuz yaptı. Kamyonetin kasasını branda ile kaplayan Rizeli Çepni'nin havuzuna çocuklar büyük ilgi gösterdi. Denizde boğulma tehlikesi olduğu için çocuklarını yüzmeye götürmek istemediğini söyleyen Çepni böyle bir yönteme başvurduğunu ifade etti.


Denizi çocuklarının ayağına getirdiğini vurgulayan Çepni, "Çocuklar bugün bana ‘bizi denize getir’ diyerek çok ısrar etti. Ben de dedim çocukları denize getireceğime denizi çocukların ayağına getireyim. Hem Rize’de bazı yüzecek yerler var ama bize biraz uzaklar, bir de tehlikeli olduğu için kapımda yapmak istedim bunu. Çokta hoşlarına gitti. Ne tehlikesi var ne de başka bir problemi. Böyle akşama kadar yüzüyorlar araba kasasında. Hem tehlikesiz, hem sağlıklı, pis değil, doğal su. Evle iki metre var aramızda, burada yemeğimizi yerken, çayımızı içerken çocuklar gözümüzün önünde yüzüyor. Gönül isterdi ki ben bunu mahalle mahalle gezdireyim ama kamyon hareket edince içindeki su dökülür. Çocukları görüyorsunuz anlatmaya doyamıyorlar. Üşümelerine rağmen sudan çıkmıyorlar” dedi. 

Havuz'da yüzerek eğlenceli dakikalar geçiren Davuthan Güner, "Sabahtan beri denize gitmek istiyorduk. Bu yüzden Barış abi bize havuz yaptı. Denizde boğulma tehlikesi olduğu için biz denize gidemedik, Barış abi denizi ayağımıza getirdi. Kasalı arabanın arkasını su doldurdu ve yüzüyoruz” diye konuştu.

Babalarının kendilerini denize götürmek yerine ilginç bir fikir bulduğunu belirten mirhan Çepni, “Babamdan bizi denize getirmesini istedik. Canımız sıkılıyordu, hava da çok sıcaktı. Babam da bizi denize getiremedi ama evimizin kapısında arabanın kasasını su doldurdu ve bizim için havuz yaptı” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.