banner388

Karadeniz’de gelin teknesi oluşturuldu

Ordu’nun Fatsa ilçesine gelin ve damadın yer aldığı gelin konvoyu yapıldı.

Karadeniz’de gelin teknesi oluşturuldu

Ordu’nun Fatsa ilçesine gelin ve damadın yer aldığı gelin konvoyu yapıldı.

13 Temmuz 2017 Perşembe 14:55
Karadeniz’de gelin teknesi oluşturuldu

Çiftlerden özge Sargun ile Muhammed Uçan’ın evliliklerinden önceki hayalleri gerçek oldu. Düğün konvoylarını denizde yaptılar. Eş dost ve akrabaları da bu konvoyda onları yalnız bırakmadı.

Konvoy güzergahı Yalıköy Mahallesi’nden başladılar Fatsa merkezde yer alan adaya kadar ilerlediler. Değişik görüntülerin yaşandığı konvoyda genç çiftin mutluluğu ise görünmeye değerdi.

Çocukluktan beri hayali olduğunu söyleyen Muhammed Uçan, “Fatsa ilçemiz deniz kıyısında olan bir yer. Ben de çok hevesleniyordum denizdeki balıkçılara. Evlendiğimde de gelin aracı olarak tekneyi yapma hayali vardı ve bunu gerçekleştirdim. Aileme söylediğimde kararımı ilk olarak olumlu karşılamadılar ama tekne gezisinde bana hak verdiler. Farklı bir düğün konsepti yapmak istedim. Hayalimizi gerçekleştirdiğim için mutluyum” dedi.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.