banner388

Karadeniz sahil yolunda facia gibi kaza: 6 yaralı

Karadeniz sahil yolunda meydana gelen trafik kazasında 6 kişi yaralandı.

Karadeniz sahil yolunda facia gibi kaza: 6 yaralı

Karadeniz sahil yolunda meydana gelen trafik kazasında 6 kişi yaralandı.

13 Mart 2018 Salı 09:14
Karadeniz sahil yolunda facia gibi kaza: 6 yaralı

Giresun merkez Hacı Hüseyin Mahallesi mevki Karadeniz Sahil yolu mevkiinde yer alan viyadükte Ordu istikametine ilerleyen R.C. yönetiminde ki 34 GA 8798 önünde ki tırı geçti. R.C.'nin kullandığı otomobil aynı şeride giren S.Ş.'nin kullandığı 28 AP 994 plakalı otomobil de tırı geçmek isterken kaza meydana geldi.

Bariyerlere çarparak duran iki araçta bulunan 6 kişi yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulansla hastanelere sevk edildi. Karadeniz Sahil yolunda kaza yapan araçlar yoldan alınana kadar kontrollü olarak tek şeritten verildi. Araçların yoldan çekici yardımıyla kaldırılmasıyla trafik normale döndü.

Kaynak: İHA


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Nihat 2018-03-13 11:55:26

Tirlar kamyonlar potansiyel risk tasiyor her an kaza yaptirabilecek hareketler tasiyor gun icinde samsun sehir merkezinde gorebilmeniz mumkunken samsun ankara cevre yolu kamyonlar tirlar tarafindan rehin alinmis durumdaki zaten bu yol 2 seritli yetersiz bir yolken kamyon teroru kol geziyor hic beklemediginiz anda bir anda sola geciyorlar ne ayna var ne sinyal ayrica sehir merkezine girebilmeleri icin belli bir saat yokmu sabah oglen samsun icinde cirit atiyorlar

Avatar
Nizamettin Pekmezci 2018-03-14 19:56:25

Trafigin yogun saatlarinda cevre yolu ve ankara yolu gibi islek yollarda agir araclar sadece sag seriti kullanmali ve agir araclara sollama yasagi getirilmeli.