banner388

Karadeniz'de yakalanan terörist: Nefes alamıyorduk

Karadeniz'de yakalanarak sorguya alınan PKK'lı terörist ifadesinde "3 aydır nefes alamıyorduk" dedi.

Karadeniz'de yakalanan terörist: Nefes alamıyorduk

Karadeniz'de yakalanarak sorguya alınan PKK'lı terörist ifadesinde "3 aydır nefes alamıyorduk" dedi.

28 Ekim 2017 Cumartesi 09:24
Karadeniz'de yakalanan terörist: Nefes alamıyorduk

Giresun Jandarma Bölge Komutanlığı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü´nde sorgusu devam eden 'Aram' kod adlı PKK´lı terörist Mustafa Tolucan, örgütün sözde Karadeniz açılım grubuna üye olduğunu söyledi. Teröristin ifadesi doğrultusunda güvenlik güçleri dün bir çok noktaya operasyon gerçekleştirdi.

İMHA EDİLİYOR

Terörist kıyafetleriyle yakalanan teröriste başka kıyafetler giydirilerek kelepçeli bir şekilde araziye götürüldü. Teröristin, örgüt üyelerinin giriş çıkış yaptığı yerleri ve sığınakları gösterdiği öğrenildi. Teröristlerin sürekli yer değiştirdiği için büyük çapta çok sayıda sığınak olduğu tespit edildi. Güvenlik güçleri Giresun Dereli ilçesi kırsalında sığınakları imha etmeye başladı.

YAKALANIRSAN SÖYLEME

DHA'nın haberine göre; Terörist arttırılan operasyonlar nedeniyle zor durumda kaldıklarını itiraf ederek, "Biz üç aydır bölgede nefes alamıyorduk. Baktığımız hareket ettiğimiz her yerde zırhlılar ve askerler vardı. Bölgede sıkışmış durumdaydık ve bu nedenle yiyecek bulmakta zorlanıyorduk. Ben de yiyecek bulmak için silahımı arkadaşlara bırakarak köye inmeye karar verdim. Gruptaki arkadaşlar da bana `Git ama yakalanırsan yerimizi söyleme´ diyerek uyardı. Böylece yaylaya indim" dediği öğrenildi.
 

Son Güncelleme: 28.10.2017 10:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.