banner388

Karadeniz'de teröristlerle çatışma: 2 askerimiz yaralandı

Karadeniz'de yaylada teröristlerle çıkan çatışmada 2 askerimiz yaralandı.

Karadeniz'de teröristlerle çatışma: 2 askerimiz yaralandı

Karadeniz'de yaylada teröristlerle çıkan çatışmada 2 askerimiz yaralandı.

06 Nisan 2018 Cuma 09:13
Karadeniz'de teröristlerle çatışma: 2 askerimiz yaralandı

Karadeniz'de kırsal bölgelerde PKK terör örgütüne yönelik operasyonlar sürdürülüyor. Gümüşhane'nin Kürtün ilçesi ile Trabzon'un Tonya ilçesi arasında bulunan kırsal alanda dün PKK Terör Örgütü ile çatışma çıktı. Güvenlik güçlerinin ihbar üzerine bölgeye sevk edildiği öğrenilirken 2 askerimiz çatışmada yaralandı.

Sıcak temasta yaralanan askerler engebeli araziden alınarak en yakın hastaneye sevk edildi. Bölgede geniş çaplı operasyon başlatılırken çok sayıda jandarma ve polis özel harekat mensubu ile jandarma komando timleri sevk edildi.

SIK SIK OPERASYON YAPILIYOR

Karadeniz'in kırsal bölgelerinden PKK terör örgütünü etkisiz hale getirmek için İl Jandarma Alay Komutanlığı Asayiş Komando Timleri ve Jandarma Özel Harekat (JÖH) ve Polis Özel Harekat (PÖH) Timleri sık sık operasyon düzenliyor. Çalışmalara JİCU, drone ve sky ranger'ın da destek verdiği öğrenildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cemal 2018-04-06 11:52:27

Karadenize PKK'yı sokanlar çözüm süreci adı altında PKKlıları serbest bırakanlardır. Valilere operasyon yapmayın talimatı verenlerdir. Uydurma mahkemelerde güya yargılayıp pişman dahi olmadığını söyleyen teröristleri serbest bırakanlar, davul-zurnalarla karşılayanlar ve bunlara rey verenler bu vebalin altındadırlar. Bu kadar net.

Avatar
Emin karagüzel 2018-04-06 11:36:09

Karadeniz halkı pkk yı 1 damla suda boğar,