banner388

Karadeniz'de terörist avı

Trabzon ve Gümüşhane'nin kırsal bölgelerinde özel ekipler PKK'lı teröristlere yönelik operasyonlarını sürdürüyor.

Karadeniz'de terörist avı

Trabzon ve Gümüşhane'nin kırsal bölgelerinde özel ekipler PKK'lı teröristlere yönelik operasyonlarını sürdürüyor.

16 Nisan 2018 Pazartesi 09:38
Karadeniz'de terörist avı

Ormanlara hayvanların doğal yaşantılarını görüntülemek için yerleştirilen fotokapanlarda 10 gün önce PKK'lı teröristler görüntülendi. Teröristleri yakın takibe alan güvenlik güçleri 5 Nisan'da sıcak temas kurdu. Bölgede çıkan çatışmada bir terörist yaralanırken hassas burunlu köpekler ve insansız hava araçları destek verdi.

Trabzon'un Maçka ilçesinde Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik ve 15 yaşındaki Eren Bülbül'ü şehit eden PKK'lı teröristleri etkisiz hale getirmek için Ankara'dan gelen Jandarma Genel Komutanlığı’na bağlı Jandarma Özel Operasyon Komutanlığı (JOPER) Timleri Maçka'da operasyonlara başladı.

Jandarma Komando Özel Asayiş Komutanlığı (JÖAK) Timleri ve JÖPER Giresun kırsalına yönlendirilerek operasyonları aralıksız sürdürüyor. Giresun kırsalında ciddi bir hareketlilik olduğu öğrenilirken operasyonlarda askerlere polis özel harekat ekipleri (PÖH) de destek veriyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.