banner388

Karadeniz'de PKK'lı teröristleri öldüren askerler dualarla karşılandı

Yürütülen operasyonlarda PKK'nın sözde Karadeniz sorumlusunu öldüren kahraman askerler dualarla karşılandı.

Karadeniz'de PKK'lı teröristleri öldüren askerler dualarla karşılandı

Yürütülen operasyonlarda PKK'nın sözde Karadeniz sorumlusunu öldüren kahraman askerler dualarla karşılandı.

17 Temmuz 2018 Salı 09:20
Karadeniz'de PKK'lı teröristleri öldüren askerler dualarla karşılandı

Gümüşhane'nin Kürtün ilçesinde yürütülen operasyonlarda PKK’nın sözde Karadeniz lideri 'Cudi Zaza' kod adlı ‘Zeynel’ telsiz kodlu Mehmet Yakışır ile 'Rodi' kod adlı Levent Dayan’ı öldüren Kürtün İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı 2. Jandarma Asayiş Komando timi dualarla karşılandı. Mahmut Oltan Sungurlu Kültür Merkezi önünde toplanan çok sayıda vatandaş Türk bayrağı açarak slogan attı.

Karşılamada tim komutanı Üsteğmen Orhan Polat, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mehmet Karabulut’a tekmil vermesinin ardından Kürtün Kaymakamı Ekrem Çeçen ve Yüzbaşı Karabulut tim komutanı Polat’ı alnında öptü. Daha sonra kesilen kurbanın kanı askerlerin alnına sürüldü. Komando marşı okuyan askerlerin “Havada, karada, Afrin’de, Güce’de, Maçka’da, Gümüşhane’de, Kürtün’de” demesi dikkatlerden kaçmadı. 

Jandarma Komando timine hoş geldiniz diyen Kaymakam Çeçen, "Aylarca süren operasyonlar sonunda 15 Temmuz’da bize ikinci bayramı yaşattınız ve sözde Karadeniz bölge sorumlusu ve yandaşını etkisiz hale getirip vatanımıza teslim ettiniz. Şehitlerimizin kanları sizler sayesinde yerde kalmadı. Hepinize ilçem ve şahsım adına teşekkürlerimi sunuyorum" dedi. 

Kürtün Belediye Başkanı Ahmet Kanat ise yaptığı konuşmada, "Hem Adil Bülbül hem de Eren Bülbül katilinin leşini attınız önümüze. Adil Bülbül benim damadımdı, evladımdı. Eren Bülbül de Maçka’da bir evladımızdı. Burada en çok ben mutlu oldum. Şehitlerimizin kanını yerde bırakmadınız. Hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi.

Torul ve Kürtün ilçelerinin ilk kadın Cumhuriyet Savcısı Selcan İnanç, ise konuşurken duygulu anlar yaşayarak sesi titredi. İnanç yaptığı konuşmada İcra ettikleri bu şerefli görev için arkadaşlarımızın hepsini tek tek tebrik ediyorum. Torul’da da şehitlerimiz vardı. Bunun için hepinizi tek tek tebrik ediyorum, şehitlerimizin kanları yerde kalmadı” ifadelerini kullandı. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.