banner388

Karadeniz'de korkunç olay: Parçalanmış cesedi bulundu

Trabzon'da 7 aydır aranan M.T.'nin Söğütlü mahallesinde parçalanmış cesedi bulundu.

Karadeniz'de korkunç olay: Parçalanmış cesedi bulundu

Trabzon'da 7 aydır aranan M.T.'nin Söğütlü mahallesinde parçalanmış cesedi bulundu.

19 Nisan 2018 Perşembe 09:49
Karadeniz'de korkunç olay: Parçalanmış cesedi bulundu

Trabzon'un Boztepe Mahallesi'nde 27 Eylül 2017 tarihinde kaybolan 2 çocuk babası M.T.'nin ailesi durumu polis ekiplerine haber verdi. M.T., boşandığı eşi İ.P.'nin çeşitli suç örgütleriyle irtibatı olduğu iddia edilen A.Ö. ile ilişki yaşadığını öğrendi. Çocuklarını bu şahıstan uzak tutmayan M.T., eski eşi ile tartışma yaşamaya başlayınca araya A.Ö. girdi. Aralarında husumet oluşması sonucu A.Ö., M.T.'ye tuzak kurarak Sera Gölü civarında bir inşaatın işlerini yapması bahanesiyle adamları, Ö.F.Ü ve M.S. ile irtibata geçmesini sağladı.

Çömlekçi mahallesinde iki şahıs tarafından arabayla götürüldüğü öğrenilen M.T.'den bir daha haber alınamadı. Emniyet güçleri tarafından yapılan araştırma sonucunda M.T.'nin A.Ö. tarafından öldürülerek Söğütlü Mahallesi Esentepe-Çadır Dağı Mevkii Akkayalar olarak bilinen boş araziye gömdüğü öğrenildi. 7 aydır kayıp olan M.T.'nin parçalanmış cesedi ve brandaya sarılı halde bulundu. M.T.'nin eski eşi İ.P., sevgilisi M.S., Ö.F.Ü. tutuklanırken olaya karşılan M.S. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 


M.T.'nin ailesi televizyon programına çıkarak M.T.'nin kaybolmadan önce jandarmaya dilekçe vererek "Başıma bir olay gelirse eski eşimin kocası sorumlu" dediği öğrenildi.

Kaynak: İHA
 

Anahtar Kelimeler:
TrabzonCesetKaradeniz
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.