banner388

Karadeniz'de köpekbalığı oltaya takıldı

Karadeniz'de tekneyle balık avına çıkan amatör balıkçının oltasına köpekbalığı takıldı.

Karadeniz'de köpekbalığı oltaya takıldı

Karadeniz'de tekneyle balık avına çıkan amatör balıkçının oltasına köpekbalığı takıldı.

20 Nisan 2018 Cuma 09:13
Karadeniz'de köpekbalığı oltaya takıldı

Ordu'nun Fatsa ilçesinde tekneyle ava çıkan amatör balıkçı Sercan özel, 4 kilometre açıldıktan sonra olta attı. Kısa bir süre sonra oltaya büyük bir balığın takıldığını gören Özel, arkadaşı Selahattin Şahin’den yardım istedi.

“CAMGÖZ KÖPEKBALIĞI

Köpek balığı yakaladıklarını fareden Özel, balığı tekneye çekti. Şaşkınlığını gizlemeyen Sercan Özel, “Tarifi imkansız bir duyguydu. İlk olarak büyük balık sandık fakat gördük ki camgöz köpek balığı yakalamışız. Sonrasında biraz tedirgin olduk, annesi veya babası denizin altında mı diye. Dikkatlice kayığa çektik. Burada birçok kez Fatsalı balıkçıların da yakaladığını duyduk. Biraz endişelendik diyebilirim bu durumdan. Çünkü yaz aylarında bu köpek balıklarının olması vatandaşlarımız için tehlikeli olabilir” dedi. 

Selahattin Şahin ise, “Köpek balığını yakından görmek gerçekten çok farklı. Şuan için küçük olmasından dolayı tehlikesiz. Fakat biraz tedirgin olduk ve avı yarıda bırakarak geri döndük” diye konuştu.


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Faruk Öztaş 2018-04-21 17:51:59

Yavru bir balığı köpek balığıda olsa denize salınması gerekir,yabancılar öyle yapıyor,yazık halkımız hala bilinçsiz.

Avatar
Selçuk 2018-04-21 20:38:40

Yavru bir balığı aynı canavarmış gibi sergilediğiniz gibi birde doğaya cok faydalı bir canlıyı marifetmiş gibi oldurmussunuz