banner388

Karadeniz'de Heyelan

Giresun-Şebinkarahisar grup yolunda heyelan meydana geldi.

Karadeniz'de Heyelan

Giresun-Şebinkarahisar grup yolunda heyelan meydana geldi.

10 Şubat 2017 Cuma 09:05
Karadeniz'de Heyelan

Giresun-Şebinkarahisar karayolunda yolunda heyelan meydana geldi. Heyelan Giresun'da yer alan Duroğlu Beldesi ile Dereli ilçesinin 5’inci kilometresin de gerçekleşti. Heyelan sonrasında  Karayolunda ulaşım trafiğe kapatıldı

Alınan bilgilere göre  gece 02.45 sıralarında Giresun  Dereli ilçesinin 5’inci kilometresinde heyelan meydana geldi. Heyelanın meydana geldiği an da bir çok aracın toprak altında kalmaktan son anda kurtulduğu söylendi. Maddi hasar oluşan araç vatandaşları yardımıyla güvenli bir yere alınırken her hangi bir can kaybı ve yaralanma meydana gelmediği bilgisine ulaşıldı.

Kısa süre sonra olay yerine ulaşan Karayolları ekiplerinin yolu açma çalışmaları sürdüğü fakat toprak kaymasının zaman zaman devam ettiği öğrenildi.

Anahtar Kelimeler:
KaradenizHeyelan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.