banner388
banner390
banner410
banner408

Karadeniz'de domuz avı 

Karadeniz'e kış gelmesiyle ormanlarda yiyecek bulamayan vahşi yaban domuzları köylere inmeye başladı.

banner269

Karadeniz'de domuz avı 

Karadeniz'e kış gelmesiyle ormanlarda yiyecek bulamayan vahşi yaban domuzları köylere inmeye başladı.

03 Aralık 2018 Pazartesi 13:43
Karadeniz'de domuz avı 

Kış gelmesiyle köylere inen yaban domuzlarıyla mücadele başladı. Ordu ve Trabzonlu avcılar ortak çalışma sürdürerek ava çıktılar. Atıcılar Derneği ve Trabzon Vakfıkebir’den gelen avcılar Ordu'nun Altınordu ilçesinde buluşarak sürek avı düzenledi ve ilk günde 12 vahşi yaban domuzunu etkisiz hale getirdiler

Avcılardan Ahmet Çiçek "Domuz popülasyonu son günlerde, bölgede yaşayanlara ve tarım arazilerine zarar verecek kadar arttı. Yaban domuzları şap hastalığının taşıyıcısı olarak biliniyor. Amacımız hem domuz sayısını azaltmak hem de çiftçilerimizin arazilerinin talan edilmesini engellemekti. Gerekli tüm izin ve güvenlik önlemleri alınarak ava çıkıldı. İlk gün 12 yaban domuzunu etkisiz hale getirdik. Belirli aralıklarla domuz avına devam edeceğiz" diye açıklamada bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
RECEP 2018-12-03 15:37:50

ASARCIK ORDU SINIRI AMASYA'YA SINIR KOMŞU İLÇE ÇOK VAR DİYORLAR

Avatar
Eray 2018-12-04 20:34:44

Bartında da çok var