banner388

Karadeniz'de acı bekleyiş devam ediyor

Trabzon’da Sümela Manastırı yolunda uçan otomobilin sürücüsünden 27 gündür haber alınamadı.

Karadeniz'de acı bekleyiş devam ediyor

Trabzon’da Sümela Manastırı yolunda uçan otomobilin sürücüsünden 27 gündür haber alınamadı.

26 Haziran 2018 Salı 09:39
Karadeniz'de acı bekleyiş devam ediyor

Trabzon’un Maçka ilçesi Sümela Manastırı yolunda meydana gelen olayda 53 yaşındaki Ü.Ö.'nün kullandığı 61 VL 595 plakalı otomobil Maçka deresine uçtu. Dere suyunun derinliğinin fazla olması nedeniyle çalışmalar zorlukla sürdürülürken kayıp şahsın ailesinin umutlu bekleyişi sürüyor. Kayıp şahsın ağabeyi Güven Öztürk yaptığı açıklamada, "27. günde arama çalışmaları az da olsa devam ediyor. AFAD ve Jandarma ekipleri burada. Eşi ve ailesi burada. Yetkililer çalışmaların yoğunlaşması için dere suyunun azalmasını bekliyor. 3-4 gün her yeri didik didik aradılar fakat derenin debisinin yüksek olmasından dolayı dalgıçlar ve Ankara’dan gelen ekipler suya giremiyor. Bize verilen bilgi suyun azalması takip ederek azaldığı anda çalışmaları hızlandıracakları yönünde. Sabah saat 9 dan akşama kadar buradayız. Çalışmaların hızlandırılmasını istiyoruz” dedi. 

Kayıp şahsın eşi ise şunları söyledi;

"Umudumuzu kesmedik, bulunmasını bekliyoruz. Her gün buraya gelerek dereye bakıyoruz. Biran önce bulunmasını istiyoruz ancak su azalmayınca ekipler dereye giremiyor. Pantolon ve cüzdanından sonra 100 metre ileride tişörtü bulundu. Bunlar bulunduktan sonra eşimin derede olduğunu düşünüyoruz"
 

Anahtar Kelimeler:
TrabzonTrabzon HaberSümela
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.