banner388

Karadeniz 2 can aldı

Ordu'da denize düşen kişi anı şekilde hayatını kaybetti.

Karadeniz 2 can aldı

Ordu'da denize düşen kişi anı şekilde hayatını kaybetti.

23 Nisan 2018 Pazartesi 09:05
Karadeniz 2 can aldı

Ordu'nun Altınordu ilçesi rıhtım bölgesinde 23 yaşındaki Şafak Ekmekçi ve 48 yaşındaki Rafet Bekiroğlu denize düştü. 2 kişinin denize düştüğünü gören vatandaşlar ihbarda bulundu. Olay yerine gelen polis ekipleri denize düşen 2 kişiyiy vatandaşlarında yardımıyla sudan çıkardı.

Ambulanslarla hastaneye kaldırılan iki kişi tedavi altına alındı. Ordu Devlet Hastanesi’ne götürülen Şafak Ekmekçi ile SB ODÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürülen Rafet Bekiroğlu, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatlarını kaybetti.

2 kişinin boğulma sonucu öldüğü tespit edilirken otopsilerinin yapılması için Ordu Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cemal 2018-04-23 11:38:27

Allah rahmet eylesin. Alkollü olabilirler ya da düşerken bir yerlere çarptılarsa baygınlık geçirme sonucu boğulmuş olabilirler. Eğer yüzme bilmeme sonucu boğulma ise 3 tarafı denizlerle çevrili olupta denize ve denizle ilgili herşeye bilgisi ve ilgisi bu kadar az olan bir başka ülke daha yoktur herhalde.

Misafir Avatar
Cemal abi Cemal abi 2018-04-23 13:47:33 @Cemal

Abi hiç bilmediğin konu hakkında bile bilirkişi gibisin yine en haklı sensin

Beğenmedim! (0)