banner388

Karabükspor’dan Tudor Açıklaması

Karabükspor, teknik direktörü Igor Tudor hakkında transfer dedikodularının çıkması üzerine bir açıklamada bulundu

Karabükspor’dan Tudor Açıklaması

Karabükspor, teknik direktörü Igor Tudor hakkında transfer dedikodularının çıkması üzerine bir açıklamada bulundu

13 Şubat 2017 Pazartesi 16:39
Karabükspor’dan Tudor Açıklaması

Karabükspor,  teknik direktörü Igor Tudor hakkında transfer dedikodularının çıkması üzerine bir açıklamada bulundu

Çıkan haberler asılsızdır

Kamuoyunda son günlerde çıkan Tudor’un Galatasaray ile adı anılıyor haberleri üzerine Karabük cephesinden konuyla ilgili açıklama geldi. Yapılan açıklamada çıkan haberlerin asılsız olduğu belirtilirken, yönetiminden Igor Tudor’dan memnun olduğu söylendi.

Tudor’dan memnunuz ve kalmasını istiyoruz

Karabükspor Asbaşkanı Tolga Gül, takım olarak kendilerinin bir hedefi olduğunu söyledi. Gül, . Sürekli hocamızın bu sorularla kamuoyunda yer bulması bizleri rahatsız etmekte. Başkanımız da kısa bir süre önce açıklama yaptı ve bu hafta içinde hocamızla gelecek sene için bir görüşme yapacağız. Biz kendisinden çok memnunuz. Takımızın başında kalmasını istiyoruz. Igor Tudor, Karabükspor ile başarılıdır ve bu başarısının içinde kendi bireysel başarısı da mutlaka vardır.

Bu takım olarak bir bütün olarak görülmesi gereken bir hadisedir. Igor Tudor başarılı olmuştur ve bu aynı zamanda kulübün de başarısıdır. Çarşamba ya da perşembe günü başkanımız ve yönetim kurulumuz hocamız ile görüşme yapacaktır. Biz hocamızdan memnunuz ve bizle devam etmesini istiyoruz

Anahtar Kelimeler:
KarabükTudor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.