banner388

Kanal İstanbul projesi: Doğru bildiğimiz yolda ilerliyoruz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Eserlerimizle, köprüler, hastaneler, yollar, tünellerle, ülkemizin dört bir yanına mührümüzü vurmayı sürdüreceğiz." dedi.

Kanal İstanbul projesi: Doğru bildiğimiz yolda ilerliyoruz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Eserlerimizle, köprüler, hastaneler, yollar, tünellerle, ülkemizin dört bir yanına mührümüzü vurmayı sürdüreceğiz." dedi.

14 Temmuz 2021 Çarşamba 19:25
Kanal İstanbul projesi: Doğru bildiğimiz yolda ilerliyoruz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bartın-Kurucaşile Yolu Açılış Töreni'nde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkan başlıklar:

Turizmden ticarete, yatırımdan tarıma uzanan geniş bir yelpazede Batı Karadeniz Bölgemizi çok farklı bir seviyeye taşıyacağız.

"2053 VE 2071 VİZYONLARIMIZIN ALTYAPISINI KURUYORUZ"

Biz şanlı tarihiyle, medeniyetiyle, değerleriyle büyük bir milletiz. Biz aynı zamanda geleceğe dair büyük hayalleri ve hedefleri olan bir devletiz. Cumhuriyetimizin 100'üncü yılı olan 2023 senesine her bakımdan daha güçlü, daha üretken, daha müreffeh bir şekilde girmek istiyoruz. Bununla da yetinmiyoruz. 2023 hedeflerimizin rehberliğinde 2053 ve 2071 vizyonlarımızın altyapısını kuruyoruz. Ülkemizin son 19 yılda yazdığı başarı hikayesine ulaşım yatırımlarımızın çok büyük rolü olduğunu ifade etmek isterim. Aynı şekilde 2023 hedeflerimiz ile 2053 ve 2071 vizyonlarımızda da ulaşıma büyük önem veriyoruz.

"DOĞRU BİLDİĞİMİZ YOLDA İLERLİYORUZ"

Kimi zaman mahkemeler yoluyla, kimi zaman yalan furyasıyla, kimi zaman da sokak olaylarıyla ülkemize çağ atlatacak her projemizi sabote etmeye kalktılar. Hayırdan başka laf, kargadan başka kuş bilmeyen bu kifayetsizlerin bugün de Kanal İstanbul Projesine aynı saiklerle karşı çıktığını görüyoruz. Müjdemizi 11 yıl önce milletimizle paylaştığımız, ciddi hazırlık yaptığımız, emek verdiğimiz, bilim insanlarının katkısını alarak tekemmül ettirdiğimiz bu vizyon projesini boğmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Ama biz bunlara aldırmıyor, çapsızların irademizi kırmasına müsaade etmeden doğru bildiğimiz yolda ilerlemeyi sürdürüyoruz. Çünkü biz dertliyiz, bu ülkeye ve millete sevdalıyız.

Eserlerimizle, köprüler, hastaneler, yollar, tünellerle, ülkemizin dört bir yanına mührümüzü vurmayı sürdüreceğiz.

Kaynak: trthaber.com

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
guven yetti 2021-07-15 03:27:24

biktik yiyici 5 li ceteden ..devlet nerde niye bunlari zengin ediyoruz..

Avatar
burak 2021-07-15 09:47:03

ilerliyorsunuz evet ama siz ilerliyorsunuz TR'nin ilerlediğini düşünmüyorum bir Genç olarak

Avatar
Anthiseptic 2021-07-16 09:36:14

Doğru bildiğiniz yol ; Türkiye'nin altını üstünü boşaltıp , ülkeyi perişan edip , tamiri mümkün olmayacak bir hale getirdikten sonra çekip gitmek...