banner388

İzin saatini geçiren babaya ters kelepçe şoku

Çocuklarını sokağa çıkaran baba, izin saatini geçirince polis ile aralarında gerginlik yaşandı.

İzin saatini geçiren babaya ters kelepçe şoku

Çocuklarını sokağa çıkaran baba, izin saatini geçirince polis ile aralarında gerginlik yaşandı.

21 Mayıs 2020 Perşembe 23:31
İzin saatini geçiren babaya ters kelepçe şoku


Ordu’nun Altınordu ilçesinde meydana gelen olayda, 0-14 yaş çocuklara yönelik sokağa çıkma izni dolayısıyla çocuklarını sokağa çıkaran baba, izin saatini geçirince bekçi ve polislerle arasında tartışma çıktı.

Eve dönüş esnasında şahıs ile izin saatini aştığı konusunda kendisini uyaran bekçi ve polisler arasında tartışma çıktı.

Tartışmanın büyümesiyle polis, şahsa ters kelepçe takmak istedi. Olay yerinde bulunan basın mensuplarının olay anını görüntülediği sırada, basın mensuplarının görüntü çekmesi polis tarafından engellenmeye çalışıldı.

19 Eylül Gazeteciler Derneği, son dönemde bekçilerin vatandaşlara yönelik olumsuz tavırlarının arttığını söyleyerek konuyla ilgili bir açıklama yaptı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:
“Altınordu’da yaşanan bir olay her şeyden önce vicdanlarımızda derin bir yara açmıştır. Bir babaya üç küçük çocuğunun yanında ve yüzlerce vatandaşın gözü önünde yapılan bu fiziki ve manevi şiddeti şiddetle kınıyoruz. İnanıyoruz ki babalarına yapılan uygulama karşısında o küçük çocukların ağlama ve çığlık sesleri uzun süre kulaklarımızdan ve hafızalarımızdan silinmeyecektir. O çocuklarda o travmanın da uzun süre devam edeceği kaygısı taşıyoruz.”

Anahtar Kelimeler:
SamsunSamsunhaber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
selim 2020-05-22 08:31:00

evet sayın soylu makamınızın gereğini yapın ve bu ünüformaya yakışmayan kişileri derhal görevden alın,bu memlekette çoğu zaman tecavüzcü ve teröriste bile bu şekilde muamele yapılmaz iken bi babanın küçücük çocuklarının yanında bu duruma düşürülmesi son derece kötü,konuya da bak neymiş efendim saati geçirmiş Allah sizi bildiği gibi yapsın...

Avatar
rainbowdash 2020-05-22 08:25:04

Toplumda bir yer edinememiş , insana saygısı olmayan , insanla diyaloğu sıfır olan, psikoloji bozuk , eğitimsiz , psikopat ruhlu kişileri bekçi yaptılar. Üniforma giyince kendilerini bir şey sanmaya başladılar. Ulan ben yıllardır sağlık sektöründeyim , profesörlerle , doçentlerle çalışıyorum , lisans mezunuyum ; bende havanın ''H'' si yok. Bende rastladım ortada hiçbir şey yokken, vatandaşa dayılandıklarına ve karşılık alınca copla pata-küte girişip gelen ekip arabasına yaka-paça atıp götürdüklerine. Haberlerde sürekli görüyoruz ; darp edilen , bıçaklanan , saldırıya uğrayan bekçi haberlerini. Burasının Türkiye olduğunu unutmasınlar. Bu ülkenin psikopatı bekçiden mekçiden korkmaz.

Avatar
Erdem 2020-05-22 08:39:50

İşi ehline vereceksin torpille biyerlere gelmiş polis bekçi daha ne bekliyceksinki normal alıştık biz

Avatar
kerami 2020-05-22 01:40:28

cingeneye padişahlık vermişler önce babasını astırmış. bekcilerinki de o hesap. kendilerini dev aynasında görüyorlar. egitilmeden o yetkilere sahip olunca malesef bu tür olaylar sıkca yasanıyor.

Avatar
Yılmaz 2020-05-22 17:23:56

Anmada polis bekçi düşmanı varmış burada,kimbilir o saygısız karaktersiz şahsiyetsiz kişi polislere kimbilir ne yaptı,buradan yazması kolay,itibarını düşünüyorsa o şahıs çocuklarının yanında saygıdeğer bir baba olduğunu gösterecek evvela,polis durduk yere kimseye kelepçe takmaz,hergün polis bekçi görüyorum bana neden kelepçe takmıyorlar,adam gibi adam olursan kimse bişey yapmaz.

Misafir Avatar
ayakkabı kutusundaki dolarlar 2020-05-22 19:53:09 @Yılmaz

güzel yorum, diğerleri gibi olaya at gözlüğü takarak bakmamışsınız.

Beğenmedim! (0)
Avatar
Atakumlu 2020-05-22 11:24:07

Hepsi idrar testine gitsinler bak neler çıkıyor

Avatar
ahmet 2020-05-22 12:28:23

bu ordulular hiç normal değil

Avatar
Vatan DAŞTAN 2020-05-22 10:15:31

Bekçi ve polislerin ilk eğitim konusu empati olmalıdır, karşılarına çıkan olaylardaki kişiye kendi akrabasıymış gibi davranması düşüncesi yerleşse polisimize bekçimize bakın o zaman öpüşe koklaşa bitmiyor mu bu sahneler...