banner388
banner390
banner410
banner408

İşte CHP’nin Hayır Logosu

16 Nisan günü yapılacak olan referandum oylaması öncesinde partilerde hazırlıklarını sürdüyor

banner269

İşte CHP’nin Hayır Logosu

16 Nisan günü yapılacak olan referandum oylaması öncesinde partilerde hazırlıklarını sürdüyor

28 Şubat 2017 Salı 11:52
İşte CHP’nin Hayır Logosu

16 Nisan günü yapılacak olan referandum oylaması öncesinde partilerde hazırlıklarını sürdüyor.  Miting alanlarında vatandaşlara seslenecek olan siyasiler medyada çeşitli söylemlerde bulunarak süreci anlatmaya çalışırken diğer taraftan da hazırlıklarını devam ettiriyor

Referandum sürecinde HAYIR oyu kullanımı konusunda vatandaşlara seslenen CHP, bu süreçte kullanacağı logo çalışmasını da gerçekleştirdi. Hazırlanmış olan logo çalışmasında küçük bir kız çocuğunun kullanıldığı görülürken çiçek, güneş ve üzerinde Hayır yazılı bir zarf görselinin kullanıldığı görülüyor.

Hazırlanan bu görselin seçmenler tarafından nasıl karşılanacağı ise referandum süreci boyunca netlik kazanacak gibi duruyor.

Kaynak: Hürriyet

Son Güncelleme: 28.02.2017 11:58
Anahtar Kelimeler:
ChpHayırReferandumLogo
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Misafir 2017-02-28 20:51:06

Geçmişi olmayanın geleceği olurmuymuş !:)