banner388
banner390
banner410
banner408

İşsiz gence çekilişle Porsche çıktı

Bir dondurma firmasının çekilişle dağıttığı lüks otomobillerden bir tanesi Ordu'nun Ünye ilçesindeki işsiz bir gence çıktı.

banner269

İşsiz gence çekilişle Porsche çıktı

Bir dondurma firmasının çekilişle dağıttığı lüks otomobillerden bir tanesi Ordu'nun Ünye ilçesindeki işsiz bir gence çıktı.

21 Eylül 2017 Perşembe 15:34
İşsiz gence çekilişle Porsche çıktı

Bir dondurma firması tarafından çekilişle verdiği lüks araçlardan bir tanesi Ordu'nun Ünye ilçesinden işsiz bir gence çıktı. Değer yaklaşık 500 bin TL olan Porsche Cayman çekilişini kazanan üniversite mezunu Ünyeli Engin Yiğenoğlu, ağabeyleri ile birlikte bisiklet satışı ve tamiri yapan bir dükkanda çalışıyor. Arabanın kendisine çıktığına inanamadığını söyleyen Yiğenoğlu, yaklaşık 3 yıldır çekilişe katıldığını dile getirdi.


Yiğenoğlu, arabanın kendisine çıktığını öğrendikten sonra gerekli belgeleri topladıklarını belirterek, "Babamın yanında kardeşlerimizle birlikte çalışıyorum, bisiklet tamiri yapıyoruz. Çekilişi öğrendikten sonra istenilen belgeleri topladık, posta yoluyla şu anda yerine ulaştı. Dondurma firmasından şu an haber gelmesini bekliyoruz, ona göre gideceğiz" ifadelerini kullandı.


Yiğenoğlu, arabanın yüzde 10'luk vergisini karşılayacak gücü olmadığı için kredi çekeceğini söyleyerek, "Araba kazandığımı ağabeyim aracılığı ile öğrendim. O anda biraz soğukkanlı oldum, sonradan sevince döndü. Yaklaşık 3 yıldır dondurma firmalarından dondurma alıyorduk ve 3 yıl boyunca o çubuklardan çıkan şifreyi bilgisayar ortamından yolluyorduk. Arabanın yüzde 10’luk vergisini karşılayacak imkanımız yok. Banka aracılığıyla kredi alıp karşılayacağız. Arabayı aldığımızda hakkını, bedelini verirlerse satmayı düşünüyoruz. Bedelini vermezlerse biz kullanacağız" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hasan Koçoğlu 2017-10-04 12:01:21

Araba çıkmış şükrolsun diyeceğine yalandan yere fakir edebiyatı yapmış işsizmiş,arabanın verdisini karşılamak için kredi cekeceklermiş senin yalanlarını yesinler çakal Ünye'de tanımıyorlarmı sizi ben 200 bin verim getir arabayı galeriye