banner388

İŞKUR 46 Bin Personel Alacak

Türkiye İşçi Bulma Kurumu (İŞKUR) personel alımlarına devam ediyor. İş arayanlar, İŞKUR'un personel alım ilanlarından kendilerine uygun işi bularak başvuru yapabiliyor.

İŞKUR 46 Bin Personel Alacak

Türkiye İşçi Bulma Kurumu (İŞKUR) personel alımlarına devam ediyor. İş arayanlar, İŞKUR'un personel alım ilanlarından kendilerine uygun işi bularak başvuru yapabiliyor.

15 Aralık 2018 Cumartesi 14:23
İŞKUR 46 Bin Personel Alacak

İŞKUR iş ilanları aracılığıyla 46 bin personel alımı gerçekleştirmeye devam ediyor. İş arayan birçok vatandaşa büyük imkan sağlayan İŞKUR'da binlerce açık iş ilanı pozisyonu yer alıyor. Kendi dallarına göre başvuruda bulunabilen vatandaşlar, İŞKUR iş ilanları aracılığıyla nasıl başvuru gerçekleştireceklerini merak ediyor.

Kamu Kurumları veya Özel Sektör Firmalarında işçi statüsüyle çalışmak üzere iş arayanlar, ister internet Şubesi isterse en yakın İŞKUR İl Müdürlüğü aracılığıyla sisteme üye olup, özgeçmişlerini kayıt ettikten sonra yine İnternet Şubesini kullanarak; Kişisel bilgileriyle eşleşen iş ilanlarına doğrudan ulaşabilirler, Çeşitli kriterler girerek yurtiçi iş ilanlarını arayabilir, kişisel bilgileriyle eşleşebilen ilanlara başvurabilirler, Çeşitli kriterler girerek yurtdışı iş ilanlarını arayabilir, yurtdışındaki işyerlerine işgücü sevk etmek isteyen işverenlerin iletişim bilgilerine ulaşarak kendileriyle doğrudan temasa geçebilirler, Bilgi sahibi olmak istedikleri memur ilanları vb. gibi yukarıdaki kapsamın dışında kalan diğer iş ilanlarına ulaşabilirler.

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

İş arayanlar, ister İŞKUR'un internet sitesinden, ister en yakın İŞKUR İl Müdürlüğü'nden sisteme üye olup kendine uygun işe başvurabiliyor.

İş arayanlar İŞKUR'un sitesine özgeçmişlerini kayıt ettikten sonra; kişisel bilgileriyle eşleşen iş ilanlarına doğrudan ulaşabiliyor.

Yurtiçi, yurtdışı iş ilanlarını arayabiliyor, işverenlerle doğrudan temasa geçebiliyor.

İŞKUR İŞ İLANLARI SAYFASI İÇİN TIKLAYINIZ

Son Güncelleme: 15.12.2018 14:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ayakkabı kutusu 2018-12-15 14:50:51

iş kur yine özel sektöre i.e.p adı altında sigortasız köle tahsisi hazırlığında anlaşılan

Avatar
Atakum Sakini 2018-12-15 22:10:42

İŞKUR 46.000 AKP üyesi alacak demek ki!!!

Avatar
samsunlu 2018-12-15 23:25:24

typ adı altında pansuman tedbir olarak, 6 aylık geçici ve asgari ücretli işler dışında kaç kişiyi işe yerleştirmiştir, bilen var mı? 4 yıldır kayıtlı işsiz olan oğluma işkur'dan tek bir iş önerisi yapılmadı. her gün işkuru takip ettiğimiz halde... iş danışmanları ne iş yapar?

Avatar
İsim yok 2018-12-16 01:23:31

Sigortasız onca işyeri var devlet önce onları arastırsın

Avatar
40yaş mağduru 2018-12-16 01:36:07

Bu ilanların bir çoğu yalan ben iki aydır işkura ğidiyom ğönderdikleri yerler yok biz işciye ihtiyaç yok diyor yada biz sizi ararız diyorlar

Avatar
Erhan coskun 2018-12-16 02:11:27

Calismiyorum ,4 aydir ankarada oturyorum yardmci olurmsnz luften

Avatar
Remzi tutar 2018-12-17 00:35:39

Kardeşim iki senedir işsizim yüz kırk raporum var İş kura katılım görüşmeye geliyorlar biz haber veririz diyorlar ama boş ve sigortamı tamamlayamıyoru devletin bu sorunlara baktığıtok düşmüşler belediyelerin pazarlığını yapmaya millet aç düşmüşler belediye pazarlığı yapmaya