banner388
banner390
banner410
banner408

Irkçılıkla İlgili Bir Örnek Daha

ABD'de restoranda ırkçılık içeren bir olay yaşandı, olay sosyal medyada paylaşılınca büyük tepki topladı

banner269

Irkçılıkla İlgili Bir Örnek Daha

ABD'de restoranda ırkçılık içeren bir olay yaşandı, olay sosyal medyada paylaşılınca büyük tepki topladı

10 Ocak 2017 Salı 15:41
Irkçılıkla İlgili Bir Örnek Daha

ABD’nin Virginia eyaletinde bir restoranda ilginç bir olay yaşandı. Olayın kahramanı ise Kelly Carter adındaki kadın. Nedeni ise siyahi olması. Bir müşterinin restoranda hesap fişinin üstüne yazmış olduğu ‘’Hizmet harika, siyahlara bahşiş bırakmıyoruz’’ notu garson tarafından sosyal medyada paylaşılınca garson destek notu bırakan şahıs ise büyük tepki topladı.


Amerika’da bir televizyon kanalına konuşan restoran sahibi, insanların tepkilerini dile getirmek için restorana geldiklerini garson için bahşiş toplama kampanyası başlattıklarını söyledi. Restoran çalışanlarına, bahşiş bırakmak bir adet derken  olayı yaşayan garson ise söz konusu müşterinin tekrar gelmesi durumunda yeniden hizmet edebileceğini söyledi.


Carter olayla alakalı ayrıca ‘’ Bir tane nefret notu beni durduramaz. Kollarım onlara halen açık. Sorun onda bende değil. Sadece kendine zarar verebilir. Beni ancak güçlü kılar.’’ dedi



Kaynak: TürkiyeGazetesi
 
 

Anahtar Kelimeler:
AbdTepkiırkçılık
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.