banner388

İnstagram Kullanımında Türkiye Kaçıncı Sırada?

Açıklama ‘Türkiye Teknoloji Buluşmaları’nın Antalya'da yapıldığı panelde dile getirildi

İnstagram Kullanımında Türkiye Kaçıncı Sırada?

Açıklama ‘Türkiye Teknoloji Buluşmaları’nın Antalya'da yapıldığı panelde dile getirildi

26 Ocak 2017 Perşembe 16:38
İnstagram Kullanımında Türkiye Kaçıncı Sırada?

Açıklama  ‘Türkiye Teknoloji Buluşmaları’nın yapıldığı panelde yapıldı. İş dünyasında gerçekleşen teknolojik değişimlerin konuşulduğu panelde, teknolojinin ve internet tabanlı iş modellerinin tanıtımları yapılırken e-ticaret gibi platformların hakkında bilgiler verildi.

Katılımcıların, Türkiye’deki pazarlama stratejisinin digital ortamlara taşınması gerekliliğinin altı çizildi. Ülke insanının interneti doğru kullanmadığına yönelik düşünce paylaşımlarında bulunurken E-ticaret kullanımında ise Avrupa ve Amerika’dan gerilerde kalındığını belirtildi.

İnternet kullanımının Türkiye’de oldukça yaygın olduğu söylenirken sosyal medya kullanımı noktasında vatandaşların gösterdiği rağbetin oldukça fazla olduğuna değinildi. Bunu rakamlarla da açıklayan yetkililer Türkiye’nin Dünya sıralamasında Facebook uygulamasını kullanmasında 6., İnstagram kullanımında ise 4. Sırada olduğu bilgisine yer verildi.


"İşinizi teknolojiden uzak tutmayın"

Genç girişimcilere bildikleri her şeyi paylaşacaklarını kaydeden TOBB Türkiye Teknoloji Buluşmaları Yapımcısı ve TOBB E-ticaret Meclis Başkan Yardımcısı Merter Özdemir de, geçmişte kullanılan telefon jetonu, ansiklopedi gibi araçların günümüzde farklı araçlarla kullanıldığını söyledi. Cihazların değiştiğini ancak amacın değişmediğini aktaran Özdemir, teknoloji meraklısı genç girişimcilere "Kuracak olacağınız işi ne olursa olsun teknolojiden uzak tutmayın" nasihatinde bulundu.

 
Son Güncelleme: 26.01.2017 17:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.