banner388

İki ayrı kaza: 7 yaralı

Ordu'nun Fatsa ilçesinde meydana gelen 2 ayrı trafik kazasında 7 kişi yaralandı. Dolunay Kavşağı'nda meydana gelen kaza sonrasında MHP Fatsa İlçe Başkanı Murat Kaçak açıklamalarda bulundu.

İki ayrı kaza: 7 yaralı

Ordu'nun Fatsa ilçesinde meydana gelen 2 ayrı trafik kazasında 7 kişi yaralandı. Dolunay Kavşağı'nda meydana gelen kaza sonrasında MHP Fatsa İlçe Başkanı Murat Kaçak açıklamalarda bulundu.

04 Temmuz 2018 Çarşamba 10:31
İki ayrı kaza: 7 yaralı

Ordu'nun Fatsa ilçesinde meydana gelen 2 ayrı kazada 7 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre ilk kaza, Samsun-Ordu yolu Aybastı Kavşağı'nda meydana geldi. Cevdet Afşar idaresindeki 42 DJS 08 plakalı tır, kırmızı ışıkta beklemekte olan Kadir Gündüz yönetimindeki 52 KB 382 plakalı otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle kırmızı ışıkta bekleyen Turan Büyük yönetimindeki 16 YS 098 plakalı otomobile ve o da önünde bulunan Mehmet Ali Kılıç'ın kullandığı 08 AE 648 plakalı otomobile vurdu.

Meydana gelen kazada araçlarda bulunan Zeynep Gündüz, Edanur Büyük, Ayşe Büyük, Gül Kılıç ve Muhammet Kılıç yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Fatsa Devlet Hastanesine kaldırdı.

DOLUNAY KAVŞAĞI'NDA YİNE KAZA

 
Diğer kaza ise Samsun-Ordu karayolu Dolunay Kavşağı'nda meydana geldi. Yeşim Kartal idaresindeki 52 FC 823 plakalı otomobil ile Onur Çavuşoğlu yönetimindeki 52 RF 040 plakalı otomobil çarpıştı. Kazada yaralanan her iki aracın sürücüleri olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Fatsa Devlet Hastanesine kaldırıldı. 

"GEREKİRSE OTURMA EYLEMİ YAPACAĞIZ"

Kaza sonrası olay yerine gelen MHP Fatsa İlçe Başkanı Murat Kaçak, Dolunay Kavşağı'nın Fatsa’nın kanayan yarası haline geldiğini belirterek, “Buraya artık çözüm bulunmalı. Yetkililer burayla ilgili bir çözüm bulmazlarsa, teşkilat olarak eylem yapacağız. Gerekirse yolu trafiğe kapatacağız ve artık her gün bir Fatsalının veya başka vatandaşlarımızın yakınını kaybetmesine izin vermeyeceğiz” dedi.

Kaynak: İHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.