banner388

İdlib'de askerlerimize saldırı! 4 şehit 9 yaralı

İdlib'de Esad rejimi tarafından yapılan yoğun topçu atışı sonucunda 4 askerimiz şehit düştü 9 askerimiz yaralandı.

İdlib'de askerlerimize saldırı! 4 şehit 9 yaralı

İdlib'de Esad rejimi tarafından yapılan yoğun topçu atışı sonucunda 4 askerimiz şehit düştü 9 askerimiz yaralandı.

03 Şubat 2020 Pazartesi 09:02
İdlib'de askerlerimize saldırı! 4 şehit 9 yaralı

Milli Savunma Bakanlığı İdlib'de düzenlenen hain saldırı sonucu 4 askerimiz şehit düştüğünü 9 askerimizin ise yaralandığı açıkladı. 

4 ŞEHİT 1'İ AĞIR 9 YARALI

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Yoğun topçu atışı neticesinde 4 kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, biri ağır 9 silah arkadaşımız yaralanmıştır. Bölgede tespit edilen hedefler derhal ateş destek vasıtalarımızla yoğun şekilde ateş altına alınarak gerekli karşılık verilmiş ve hedefler tahrip edilmiştir. Gelişmeler takip edilmekte ve gerekli tedbirler alınmaktadır. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralı personelimiz için acil şifalar dileriz." 

KALIN'DAN AÇIKLAMA: ASKERLERİMİZİN KANI YERDE KALMAYACAK 

İdlib'de düzenlenen hain saldırı sonrası askerlerimizin kanının yerde kalmayacağını ifade eden Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın şu ifadelere yer verdi: 

"Rejimin açtığı ateş sonucu İdlib’de şehit olan dört askerimize Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı, yaralılara acil şifa diliyorum. İdlib mutabakatı hilafına yapılan bu saldırıya derhal karşılık verilmiştir. Askerlerimizin kanı yerde kalmayacak, failler hesap verecektir." 

Anahtar Kelimeler:
şehitIdlibEsad Rejimi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali 2020-02-03 11:35:05

Suriye ve esat bir ülkedir. Abd ike bir olup işitlileri Türkiye üzerinden suriyeye gönderdik. Işid suriyede milleti korkutup göç bize geldi. Suriyenin lideri esat dur. Biz oraya abd nin keyfi için gittik.çok aker bosa öldü. Bizim saçma sapan işlerimiz yüzünden. Büyük israili abd ile bir olup kuruyoruz. Suriyeyi boşaltip büyük israil kuruyoruz. Esat ile niye konuşmadik bastan. Olay bastab yanliş. olan askerlerimize oluyor malesef...

Avatar
Reha 2020-02-03 11:48:20

Insanlarimiz uzrerinde artik şehitleriz eskisi gibi etki birakmiyor. Halkimizin bir bölümü askerlerimiz sehit bosuna öluyor diyor. Askeri bile böldük. Asker milletin ikdidarin degil. Şehitlik kavrami bile değişti bu zamanda parali asker diyor halk. Suriye de günahkariz kabul edelim...

Avatar
TURAN 2020-02-03 13:32:13

Buradaki suriyeli ıraklı vatan kaçkınları ellerinde tesbih adam havalarında gezsinler biz oralarda şehit olalım bu ne rezilliktir.! Buradaki suriyeli ıraklı yavşaklar acil geri gönderilsin sınırlarımız da acil kapatılsın bu işin başka çözümü yoktur.!

Avatar
MUZAFFER KURT 2020-02-03 13:42:56

MEKANLARI CENNET OLSUN...