banner388

Hayırcıların adayı Abdullah Gül mü olacak?

CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, katıldığı televizyon programında gündem oluşturacak açıklamalarda bulundu

Hayırcıların adayı Abdullah Gül mü olacak?

CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, katıldığı televizyon programında gündem oluşturacak açıklamalarda bulundu

02 Mayıs 2017 Salı 11:56
Hayırcıların adayı Abdullah Gül mü olacak?

Canlı yayın programında gazeteci Ahmet Hakan’ın sorularını yanıtlayan CHP Milletvekili Deniz Baykal, sorulara verdiği samimi cevaplarla merak uyandırdı. 

Seçilirse genel başkanlık görevinden istifa edilmesi gerektiğini söyledi

Abdullah Gül’ün cumhurbaşkanlığı adaylığına sıcak bakabileceğini ifade eden Baykal, herkesin hem fikir olduğu bir isim üzerinde alınacak olan kararın ilerisi için umut vadeden faydalı bir durum oluşturacağı yönünde ifadeler kullandı. 2019 yılında yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçiminde gösterilecek adayın aynı zamanda CHP Genel Başkanı da olması gerektiğini belirten Deniz Baykal, genel başkan dışında dışarıdan bir ismin aday gösterilmesinin doğru olmayacağını ifade etti. Ayrıca seçimin kazanılması durumunda genel başkanlık görevinden istifa etmesi gerektiğini de sözlerine ekledi

Dikkat çekici açıklamalarda bulundu

Geçtiğimiz hafta TGRT Haberin Ankara Temsilcisinin yazısında bahsettiği Gül hayırcıların adayı olabilir adlı makalesi siyasi gündemde etki yaratmış Abdullah Gül ise yalanlama yoluna gitmişti. Dün katıldığı televizyon programında açıklamalarda bulunan Deniz Baykal ise kullandığı ifadelerle akıllarda bir kez daha aynı durumu canlandırdı.
 
Deniz Baykal, Abdullah Gül isminin geçmesi halinde ciddiye alabileceğini vurguladı. Kulislerde konuşulanlar arasında yerini alan bu konu ilerleyen zamanlarda siyaset kanadında fazlasıyla kendisine yer bulacak gibi duruyor.
 

Son Güncelleme: 02.05.2017 12:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.