banner388

Hatay'dan acı haber! 2 şehit 5 yaralı

Hatay'da askeri araç devrildi. Kazada yaralanan 7 askerden 2'si kaldırıldıkları hastanede şehit düştü.

Hatay'dan acı haber! 2 şehit 5 yaralı

Hatay'da askeri araç devrildi. Kazada yaralanan 7 askerden 2'si kaldırıldıkları hastanede şehit düştü.

03 Ekim 2019 Perşembe 16:06
Hatay'dan acı haber! 2 şehit 5 yaralı

Hatay'ın Belen ilçesinde operasyona giden jandarma ekiplerini taşıyan askeri araç devrildi. Kazada yaralanan 7 askerden 2'si ağır yaralı olarak kaldırıldıkları hastanede şehit düştü. 

Hatay'ın Belen ilçesinin Amanos Dağları'nın yüksek kesimlerindeki Çerçikaya Mevkii'nde operasyona giden jandarma ekiplerini taşıyan askeri araç henüz bilinmeyen bir nedenle devrildi. 

2 ŞEHİT

Araçta bulunan askerlerden 7'si yaralı olarak bölgeden alınıp, İskenderun'daki hastanelere görüldü. Askerlerden 2'si burada yapılan tüm müdahalelere rağmen şehit oldu.

Anahtar Kelimeler:
şehitHatay şehit
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Samsunlu 2019-10-04 09:27:00

Dünyada bizim gibi varmıdır acaba terörü bitirecez diyenlere sesleniyorum ahmet mehmet sehit olmasın sizin o şımarık enbesil zavallı kendi evlatlarınız ölsün yaziktır analara babalara gelinlere çocuklara ama olurmu sizin evlatlariniz istanbul yeni havaalani restoraninı ele geçirir amerikadan merhum boksör alinin ciftligini alır bakanların çocukları devlet malını devletten alıp devlete geri satar bunların hesabını sandıkta öyle bir vereceksiniz ki bedeli ağır olacak
Milleti korkutmanin bedelini son seçimlerde gördünüz dahasida gelecek
Size oy verdiğim güne lanet olsun