banner388

Gümüşhane’de teröristlere ait sığınak imha edildi

Gümüşhane'nin Kürtün ilçesi kırsalında teröristlere ait tespit edilen sığınak imha edildi.

Gümüşhane’de teröristlere ait sığınak imha edildi

Gümüşhane'nin Kürtün ilçesi kırsalında teröristlere ait tespit edilen sığınak imha edildi.

06 Eylül 2018 Perşembe 09:39
Gümüşhane’de teröristlere ait sığınak imha edildi

Gümüşhane'nin Kürtün ilçesi kırsalında Şehit Jandarma Er Hüseyin Özdemir operasyonları devam ediyor. Operasyonlarda teröristlere ait olan ve içerisinde satranç, tavla gibi eşyalarında bulunduğu büyük bir sığınak tespit edildi.

Gümüşhane Valiliği yaptığı açıklamada Gümüşhane İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde yürütülen operasyonda JOPER timleri, Tokat JÖH Tabur Komutanlığı timleri, Kürtün Jandarma Asayiş Komando Bölük Komutanlığı timleri, İstihbarat ve TEM unsurları, Olay Yeri İnceleme Timi, Gümüşhane ve Trabzon İl Jandarma Komutanlıklarında görevli 3 arama köpeği, İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı PÖH timleri ve bomba uzman ekibinin de görev aldığı ifade edildi.

Operasyonda tespit edilen sığınakta ele geçirilen materyaller şu şekilde sıralandı;

“5 kilogram deterjan, 3 teneke sıvı yağ, 2’si dolu 3 adet büyük tüp, 4 adet yastık, 2 adet kilim, 3 adet kullanılabilir durumda battaniye, 2 adet tüp ocağı, 7 çift ayakkabı, 2 adet kullanılabilir durumda akü, 50 metre plastik hortum, 2 adet tencere, 1 adet çaydanlık, 5 adet plastik leğen, 1 adet su ısıtma kazanı, 8 kilogram tütün, 2 sırt çantası, 3 adet testere, 1 adet tavla, 1 adet satranç, 3 adet defter, 2 adet puding, 4 adet tepsi, 1 adet balyoz, 2 adet kürek, 1 adet şiş, 6 Adet 5 litre yağ kutusu, 1 adet balta, 3 paket çay, 1 adet soba, yarım kilogram çivi, 5 adet atlet, 2 adet keser, 1 adet süzgeç, 1 adet hamak, 2 adet kasetçalar ve muhtelif ilaç.”

Ele geçirilen malzemeler ve sığınak Cumhuriyet Savcısının talimatı üzerine imha edildi. Gümüşhane ve Giresun bölgesinde operasyonların aralıksız devam ettiği kaydedildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.