banner388

G.Saray’lı İdareciden Beşiktaş’a Efendi Göndermesi

Galatasaray yöneticisi Levent Nazifoğlu, kulüp içerisinde yaşananları, hakem hatalarını değerlendiren açıklamada bulundu

G.Saray’lı İdareciden Beşiktaş’a Efendi Göndermesi

Galatasaray yöneticisi Levent Nazifoğlu, kulüp içerisinde yaşananları, hakem hatalarını değerlendiren açıklamada bulundu

06 Mart 2017 Pazartesi 10:25
G.Saray’lı İdareciden Beşiktaş’a Efendi Göndermesi

Galatasaray Sportif A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Levent Nazifoğlu, yönetimden, futbolculara taraftarlardan federasyona kadar eleştiriler içeren söylemlerde bulundu

Galatasaraylı taraftarların takım otobüsüne saldırısını doğru bulmadığını söyleyen Nazifoğlu, bir kez daha tekrarlanması halinde şikayetçi olacaklarını söyledi.

Sneijder’in performansı hakkında açıklamalarda bulunan Levent Nazifoğlu,  ‘’Ama Sneijder bizim özlediğimiz, bildiğimiz gibi oynamıyor. Bizde 1 yıl daha sözleşmesi var. Benim ya da onun söylemesiyle hemen gidemiyor öyle. Bir an evvel eski formunu yakalaması lazım. Yoğun antrenman programında zorlanmalar olabiliyor. Ama Tudor’un Dursun Özbek’ten hiçbir isteği olmadı. Hoca ile çok iyi diyaloğumuz var. Aramızda sorun yok" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş’a efendi göndermesi

Sarı kırmızılı takımın yaşadığı hakem hatalarından dert yanan Nazifoğlu, rakiplerinin de aynı duruma maruz kalmalarında gösterdiği tepkiye dikkat çekerek  "Biz Beşiktaş maçında hakem mağduruyuz ama Federasyon Başkanı’na bakıyorum plaket veriyor güle oynaya. Beşiktaş maçında penaltımız verilmiyor, mağlup oluyoruz. Sonra bu olaylara maruz kalıyoruz. Teşekkürler federasyona. Bir kere Beşiktaş’ın canı yandı. Gördünüz efendi Beşiktaş’ı" diye konuştu.

Hiç mi vicdanın sızlamıyor?

Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Vekili Ali Dürüst’e seslenen Galatasaray Sportif A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Levent Nazifoğlu, "Önümüzdeki sene bu federasyonla bu iş çok zor yürür. Federasyonda bir tane Galatasaraylı yok. Ali Dürüst’e sesleniyorum. Hiç mi vicdanın sızlamıyor? Yumruğunu masaya bir vur" diyerek sözlerini noktaladı.

Son Güncelleme: 06.03.2017 14:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.