banner388

G.Saray’a Ucuz Hesaplar Yakışmaz

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, hafta sonu oynanacak olan derbiyle ilgili ortaya atılan spekülasyonları değerlendirdi

G.Saray’a Ucuz Hesaplar Yakışmaz

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, hafta sonu oynanacak olan derbiyle ilgili ortaya atılan spekülasyonları değerlendirdi

24 Şubat 2017 Cuma 14:12
G.Saray’a Ucuz Hesaplar Yakışmaz

Pazar oynasak ne olur pazartesi oynasak ne olur

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Galatasaray cephesinden maçın oynanacağı tarihle ilgili gelen açıklamalar karşısında bu konunun gereksizliğine değindi. Galatasaray tarafından gelen derbi gününü açıklamalarına karşın ucuz hesaplar yaklaşımı yapması oldukça dikkat çekti.

Dün oynanan karşılaşmada rakibini 2-1 yenerek üst tura adını yazdıran Beşiktaş, yoluna devam ederken Başkan Fikret Orman, "Liverpool’dan sonra Brugge çıkınca sevinmiştim, o bir hataydı bence. Hayırlısı neyse o olsun. Şampiyonlar Ligi grup kurasında devler vardı, şimdi bu takımlara bakınca daha sempatik geliyor. Hayırlısı Allah’tan. İnşallah Allah bize UEFA Avrupa Ligi kupasını getirmeyi nasip eder. Amacımız buraya kupayı getirmek. Niye olmasın yani?

Manchester United dışındaki rakiplerin bizim kadar bütçeleri, taraftarları, statları yok. Bizim kadar eski değiller. Neden kupa olmasın? Galatasaray’ın 2000 yılındaki başarısı büyük bir olaydı. Ama o yıldan beri kupa kazanamamak Türkiye’nin ayıbı" şeklinde konuştu.

Beşiktaş, Demirören yönetiminde 15 kupadan sadece 1 tane almış

Beşiktaş’ın maçlarını pazartesi oynamıyor şeklinde kamuoyunda oluşan haberlere açıklık getiren Başkan Fikret Orman, tüm bu konuda ki söylemlere algı operasyonu yakıştırması yaptı. Orman, "Beşiktaş, Demirören yönetiminde 15 kupadan sadece 1 tane almış. Bunca yıldır burada. Bir tane hakkımızla şampiyon olduk. 14’ünü diğer takımlar kazanmış. Algı yaratmak ayıp. Geçen sene Olimpiyat’ta Galatasaray’la pazartesi oynarken neden itiraz etmediler? Aziz Yıldırım, ’Beşiktaş neden Pazartesi oynamıyor’ dedikten sonra her maçımız Pazartesi. Sezon başından bu yana hep Pazartesi oynuyoruz" diye konuştu.

"Galatasaray’a bu ucuz hesaplar yakışmaz"

Galatasaray’ın derbinin günüyle alakalı yaptığı eleştiriler hakkında konuşan Orman, "Galatasaray’a bu ucuz hesaplar yakışmaz. Pazar oynasak ne olur, Pazartesi oynasak ne olur? Bunlar ucuz şeyler. Büyük camialara yakışmıyor. Dursun Bey’i çok severim. Sıkıntılı hoca değiştirdiler. Taraftar baskısından açıklamayı doğru bulmam ama bazen biz de yaptık. Bugün Londra’ya gidiyorum. Eğer yetişebilirsem derbiye gideceğim. Galatasaray her zaman bizi iyi karşılamıştır. Eskiden sigara içmiyordum maç bitene kadar oturuyordum. Şimdi sigara içmeye çıkıyorum, ’Çıktı, gitti’ deniyor" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.