banner388

Giresunspor’un Hedefi Karadeniz’den Süper Lig’i Temsil Eden 3. Takım Olmak

Asbaşkan İbrahim Özkul, hedeflerinin kenti ve takımı Süper Lig’e taşımak olduğunu açıkladı

Giresunspor’un Hedefi Karadeniz’den Süper Lig’i Temsil Eden 3. Takım Olmak

Asbaşkan İbrahim Özkul, hedeflerinin kenti ve takımı Süper Lig’e taşımak olduğunu açıkladı

15 Şubat 2017 Çarşamba 13:02
Giresunspor’un  Hedefi Karadeniz’den Süper Lig’i Temsil Eden 3. Takım Olmak

TFF 1. Lig ekiplerinden Giresunspor, Süper Lig yolunda ilerlemeye devam ediyor.  Ligde sergilediği performansla Süper Lig umutlarını arttıran Giresunspor, ligde son 4 karşılaşmasını kazanarak çıkışa geçti. Yeşil beyazlılar bu hafta Manisaspor ile oynayacakları maçı da kazanarak hedeflerine emin adımlarla devam etmek istiyor.

Sezon sonunda sevinen taraf olmak istediklerini belirten İbrahim Özkul, Manisaspor deplasmanında da galibiyetle dönmek amacında olduklarını ifade etti. Özkul, ‘’Biz olduğumuz konumun bilincindeyiz yaptığımız sadece şu anda 4 maç kazandık ama sezon sonuna kadar tüm maçlar bizim için final havasında olacak. Manisa maçına oldukça kararlı hazırlanıyoruz.

Hafta sonu bizim için çok önemli olan bir maç oynayacağız. İnşallah şansın da yardımıyla Manisa’dan da üç puanla dönerek Giresun’daki taraftarlarımızı ekran başındaki Giresunspor taraftarlarını sevindirmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

“Gönlümüzdeki hedef belli”

Giresunspor’un hedefleri doğrultusunda ilerleyişini sürdürdüğünü dile getiren Özkul, şöyle devam etti:

“Bizim gönlümüzdeki hedef zaten belli, ama bundan sonra her hafta oynayacağımız maçı tek tek bakarak gönlümüzdeki hedefe ulaşmış olacağız ama daha çok maçımız var, bu derenin altından çok sular geçer ama biz kararlıyız, inançlıyız. İnşallah sezon sonunda sevinen taraf olacağımızı düşünüyorum.”

Son Güncelleme: 15.02.2017 13:06
Anahtar Kelimeler:
TffGiresunspor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.