banner388
banner390
banner410
banner408

Giresun, Süper Lig'i İstiyor

banner269

Giresun, Süper Lig'i İstiyor

25 Şubat 2017 Cumartesi 16:18
Giresun, Süper Lig'i İstiyor

TFF 1. Ligi’nin Süper Lig’e çıkma yolunda iddialı takımlarından Giresunspor 6’da 6 yaparak galibiyet serisini sürdürdü.

Giresunspor Kulüp Başkanı Mustafa Bozbağ, basın açıklamasında, ligde ki hedeflerinin ilk iki içinde olmaları gerektiğini söyledi. Bozbağ, Giresunspor'un 40 yıl süren hasretini sonlandıracaklarını ifade etti.

İyi bir seri yakaladıklarını ama bundan sonraki maçların daha zorlu olduğunu belirten Bozbağ, “6’da 6 önemli bir başarı ama bunun devamını getirmemiz lazım. Çünkü bundan her maç bir final ve zorlu maçlarımız var. Ümraniye maçından mutlak galibiyetle ayrılmamız gerekiyor. Bütün hazırlığımız o yönde olacak. İnşallah 40 yıllık özlemi sezon sonunda dindireceğiz” dedi.

Elazığspor maçının galibiyet primini 15 bin TL olarak belirlediklerini ifade eden Bozbağ, taraftara seslenerek, “İstanbul’daki Giresunlular’ın bize sahip çıkacağına inanıyorum ve taraftarlarımızı önümüzdeki haftadaki maça bekliyorum. Onlar olmadan biz bir hiçiz, biz gelip geçiciyiz ama bu şehrin, bu takımın tek sahibi taraftarlardır” ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
Süper LigGiresunspor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.