banner388

Giresun Süper Lig'e hazırlanıyor

Normal sezonu ilk 6 içinde tamamlayan yeşil beyazlı takımın Eskişehirspor maçı hazırlıkları devam ediyor

Giresun Süper Lig'e hazırlanıyor

Normal sezonu ilk 6 içinde tamamlayan yeşil beyazlı takımın Eskişehirspor maçı hazırlıkları devam ediyor

23 Mayıs 2017 Salı 12:16
Giresun Süper Lig'e hazırlanıyor

Süper Lig'e çıkma mücadelesi veren Giresunspor, play off'ta eşleştiği Eskişehirspor maçı öncesine hazırlıklarına son sürat devam ediyor.

Bu sezon Eskişehir'e hiç yenilmedi

Süper Lig'e çıkma hayalini gerçekleştirmek için önünde sadece 2 basamak bulunan Giresunspor'da tek hedef öncelikle Eskişehir maçından turu atlayacak sonuçla ayrılmak. Bu sezon Eskişehirspor ile 2 defa karşılaşan
yeşil beyazlı ekip rakibine hiç yenilmezken sahadan 1-0 ve 0-0 skorlarla ayrılarak güçlü rakibine karşı bir beraberlik bir de galibiyet elde etmişti

40 yıllık hasretin biteceğini söyledi

Giresunspor'un 40 yıllık Süper Lig hasretinin bu sezon biteceğini vurgulayan teknik direktör Yücel İldiz, Sezon başından beri sıkı bir şekilde çalışıyor ve ilk amacımız Play-Off ‘lara kalmaktı onu da başardık. Şimdi bir engelimiz kaldı bu da Eskişehirspor’u yenip finale kalmak ve finali kazanıp Süper Lig’e çıkmak istiyoruz. Bu aşamalardan şuan ikincisindeyiz. İşimizin zorluk derecesini biliyoruz ama bu tip maçlarda başarıyı yakalamak istiyorsanız, bu tip maçların üstesinden gelmek zorundayız’’ dedi.

Son Güncelleme: 23.05.2017 12:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.