banner388

Giresun Kar Altında

Karadeniz Bölgesi’nde gerçekleşen kar yağışı bir çok ili beyaza bürüdü.

Giresun Kar Altında

Karadeniz Bölgesi’nde gerçekleşen kar yağışı bir çok ili beyaza bürüdü.

27 Ocak 2017 Cuma 14:49
Giresun Kar Altında

 Ocak ayının sonuna doğru gelinirken genelde normal seviyelerde seyreden sıcaklık değerleri ayın sonuna doğru düşmeye başladı ve sonucunu kar yağışıyla gösterdi.

Karadeniz Bölgesinde bir çok ilde kar yağışı gerçekleşirken kıyı illerinden Giresun beyaza büründü. Dün akşam saatlerinde başlayan yağış sabaha kadar sürdü ve yapılan ölçümlerde kar kalınlığının 15 santimetre olduğu anlaşıldı.
Giresun’u etkisi altına alan kar yağışı il merkezi ve ilçelerde toplamda 449 köy yolunu ulaşıma kapattı.

Meteorolojiden alınan bilgilere göre, kar yağışının bugün aralıklarla devam edeceği, cumartesi akşam saatlerinde ise kar yağışının durmasının beklendiğini öğrenildi. Giresun İl Özel İdaresi ve Giresun Belediyesi karla mücadele ekipleri kapalı köy ve mahalle yollarının açılması için ekiplerin 24 saat görev yaptığını açıkladı. Belediye karla mücadele ekipleri, kar yağışının etkili olduğu mahallelerde yol açma, buzlanmaya karşı tuzlama ve solüsyonla yıkama çalışmalarını sürdürürken, toplam 250 kişiden oluşan kürek ekibi cadde ve sokaklarda yaya kaldırımlarını temizliyor.
 
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.