banner388

Futbol Federasyonunda Çok Konuşulan Sistem Değişiyor

Federasyon Prim Sisteminde Değişikliğe Gidiyor

Futbol Federasyonunda Çok Konuşulan Sistem Değişiyor

Federasyon Prim Sisteminde Değişikliğe Gidiyor

27 Ocak 2017 Cuma 15:29
Futbol Federasyonunda Çok Konuşulan Sistem Değişiyor

Aylar önce yaşanan futbolcular arasında gerginliğe neden olan prim sisteminde federasyon yeni bir uygulamaya gidiyor.
 
 Geçen haziran ayında düzenlenen futbol organizasyonunda futbolcuların sergilemiş olduğu mücadelenin ve takım içerisinde yer alan mevcut havanın futbolcular arasında sorun oluşturan prim sisteminin olması olumsuzluklar yaşatmıştı
Uzun bir süre kamuoyunu meşgul eden prim olayları en çok Arda-Fatih Terim ikilisinin arasına soğukluk girmesini sağlamış ve bir süre Arda ile birkaç futbolcunun takıma çağırılması ertelenmişti.

Süreç böyle ilerlerken federasyon görevlileri milli takımın daha fazla zarar görmemesi için prim sisteminde değişikliğe gidiyor.
Bundan sonra uygulanacak sistemde prim dağıtımı olası bir başarı durumunda elde edilen gelir üzerinden yüzdeli olarak futbolculara dağıtılma kararı alındı

Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberTffPrim Sistemi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.