banner388

Firar Eden Mahkum Çocuk Kaçırdı!

Muğla’nın Bodrum ilçesinde 5 çocuğu kaçıran cezaevi firarisi zanlı yakalanarak adliyeye sevk edildi.

Firar Eden Mahkum Çocuk Kaçırdı!

Muğla’nın Bodrum ilçesinde 5 çocuğu kaçıran cezaevi firarisi zanlı yakalanarak adliyeye sevk edildi.

23 Nisan 2016 Cumartesi 16:15
Firar Eden Mahkum Çocuk Kaçırdı!
AİLELER ZANLIDAN ŞÜPHELENMİŞ!

İstanbul’daki cezaevinden firar eden cinayet suçlusu 39 yaşındaki Hüseyin E., kaçırdığı 5 çocukla birlikte Turgutreis beldesinde yakalandı.Jandarma ve polis ekiplerinin ortak düzenlediği operasyon sonucu kaldığı pansiyona baskın düzenlenen zanlı, 2’si kendi çocuğu olmak üzere 16 ile 17 yaşlarındaki 5 çocuk ile kıskıvrak yakalandı.Cinayet zanlısı olarak bulunduğu cezaevinden geçen ay firar eden Hüseyin E. yanına 2 çocuğunu ve çocuklarının 3 arkadaşını da kaçtı. Firarın ardından  mahkumdan, mahkumun çocuklarından ve çocukların arkadaşlarından bir daha haber alınamamıştı.

Kaçırılan çocukların aileleri İstanbul Emniyet Müdürlüğüne kayıp ilanı vererek Hüseyin E’den şüphelendiklerini söylemişlerdi.

KISKIVRAK YAKALANDI

İstanbul Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, çocukların Bodrum’da olduğunu tespit ettikten sonra Jandarma ekipleriyle birlikte firari zanlının kaldığı pansiyona baskın düzenledi. Hüseyin E’nin kaldığı pansiyona yapılan baskın sonucunda kayıp çocuklar C. E. (16), H.G. (17), A.S.E. (17), E.E. (16), E.Ç. (16) de bulundu.

Turgutreis jandarma karakoluna götürülen 5 çocuk ailelerine teslim edilmek üzere İstanbul’a götürülürken cezaevi firarisi Hüseyin E. hakkında işlem başlatıldı. Çocukları kaçıran firari Hüseyin E. İşlemlerin tamamlanmasının ardından Bodrum adliyesine sevk edildi.

SAHTE KİMLİK VE PASAPORT DÜZENLEDİ

Edinilen bilgilere göre, firari Hüseyin E.’nin üzerinde sahte kimlik bulundu. Hüseyin E.’nin çocuklar ile birlikte yurt dışına kaçma hazırlığı yaptığı ve bu nedenle çocuklara sahte pasaport düzenlediği de öğrenildi.


 
Son Güncelleme: 23.04.2016 16:21
Anahtar Kelimeler:
CezaeviBodrumMahkum
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.