banner388
banner390
banner410
banner408

Feyzioğlu’ndan Ziyaret

TBB Başkanı Metin Feyzioğlu, İzmir’de gerçekleştirilen terör saldırısında yaralanan meslektaşlarını ziyarete etti

banner269

Feyzioğlu’ndan Ziyaret

TBB Başkanı Metin Feyzioğlu, İzmir’de gerçekleştirilen terör saldırısında yaralanan meslektaşlarını ziyarete etti

06 Ocak 2017 Cuma 16:39
Feyzioğlu’ndan Ziyaret

İzmir’de hain terör saldırısında yaralanan meslektaşlarını ziyaret eden Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, geçmiş olsun dileklerini iletti.

TBB Başkanı Feyzioğlu "Terör; zengin, fakir, Alevi, Sünni, Türk, Kürt diye bakmıyor. Terör; kimlik kartı, mal beyanı sormuyor. Terör bir bütün olarak hedef almış durumdadır. Terörist bunları sormadığına göre biz niçin ayrışıyoruz" dedi.
 
Ege Üniversitesi Hastanesi’nde tedavi gören yaralı meslektaşlarına ziyarette bulunan Feyzioğlu, "Üç avukatımız hastanede. Biri gözünden, biri kasığından, biri baldırından yaralı. Dün hayati tehlikesi olan meslektaşımız bugün çok daha iyi. Bir kahraman polisimiz daha dün yoğun bakımdaydı. O da çatışırken yaralanmış. Ona da acil şifalar diledik. Terör; zengin, fakir, Alevi, Sünni, Türk, Kürt diye bakmıyor. Terör; kimlik kartı, mal beyanı sormuyor. Terör bir bütün olarak hedef almış durumdadır. Terörist bunları sormadığına göre biz niçin ayrışıyoruz? Demek ki ayrışmadan bu birliği ve beraberliği korumak lazım. Bunun için bütün siyasilerin milleti bütün olarak kucaklamasını talep ediyoruz. Çünkü Türkiye küresel bir saldırı ile karşı karşıya. Küresel kuklacıların iplerini çektikleri terör örgütlerinin tamamının saldırısı altında. Böyle bir durumda Türk milleti bir ve beraber olarak bu işin içinden çıkabilir. Birliğin, beraberliğin şartı da siyasilerin herkesi kucaklaması ve teröre karşı akılla mücadele etmektir" diye konuştu.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.