banner388

Feci kaza: 2 ölü, 6 yaralı

Çorum'un Sungurlu ilçesinde meydana gelen feci kazada 2 kişi hayatını kaybederken, 4’ü çocuk 6 kişi de yaralandı.

Feci kaza: 2 ölü, 6 yaralı

Çorum'un Sungurlu ilçesinde meydana gelen feci kazada 2 kişi hayatını kaybederken, 4’ü çocuk 6 kişi de yaralandı.

22 Temmuz 2018 Pazar 09:38
Feci kaza: 2 ölü, 6 yaralı

Çorum'un Sungurlu ilçesi, Sungurlu-Kırıkkale karayolunun 14. kilometresinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybederken, 4’ü çocuk 6 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre Ankara’dan Sungurlu istikametine seyir halinde olan Kerep Ü. kontrolündeki 19 UB 443 plakalı hafif ticari araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla atarak şarampole devrildi. 

Meydana gelen kazada otomobilde yolcu olarak bulunan Güler Ü. ve Şükriye Ü. hayatını kaybederken, sürücü Kerep Ü. ve diğer yolcular Metehan B., Makbule B., Emirhan Ü., Gazi Ü. ve Şenel B. yaralandı.


 
Yaralılar kaza yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Sungurlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alınırken, kazada hayatını kaybeden Güler Ü. ve Şükriye Ü.'nün cenazeleri Sungurlu Belediyesi İtfaiye ekipleri tarafından araçtan çıkarılarak, Cumhuriyet Savcısının incelemesinin ardından Sungurlu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. 

Kazazedelerin yakınları kaza yerinde sinir krizi geçirirken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İHA

Anahtar Kelimeler:
KazaçorumSungurlu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.