banner388

Fazla Uzatmadan Kararımızı Vermeliyiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan referandumla ilgili önemli bir açıklamada bulundu

Fazla Uzatmadan Kararımızı Vermeliyiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan referandumla ilgili önemli bir açıklamada bulundu

25 Ocak 2017 Çarşamba 15:28
Fazla Uzatmadan Kararımızı Vermeliyiz

Anayasa değişikliği teklifinin mecliste 339 oyla kabul edilmesinin ardından gözler referandum sürecine çevrildi. Yakın zamanda başlayacak olan referandum sürecinde saha çalışmalarına parti çalışanları şimdiden hız vermeye başladı bile.

Gündemde referandum sürecinde EVET-HAYIR kampanyasının nasıl yapılacağına ilişkin çalışmalar yer alırken bir yandan da mevcut değişiklikle alakalı tartışmalar yaşanıyor.

Süreç şuanlık böyle devam ederken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’da referandum süreciyle alakalı önemli olan açıklamalarda bulundu. Erdoğan, açıklamasında fazla uzatılmadan hemen kararın verilip tekraren meclise gönderilmesi gerektiğinin altını çizdi.
Muhalefetin anayasa mahkemesine başvurma hakkının olduğuna dikkat çeken Erdoğan, anayasa mahkemesinin de bu konuda hızlıca adımlar atmasını temenni ettiğini belirterek milletin daha fazla bekletilmemesi gerektiğini vurguladı.
 
 

Anahtar Kelimeler:
ErdoğanReferandum
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.