banner388
banner390
banner410
banner408

Fatsa’da araç yayaya çarptı: 1 ölü

Ordu’nun Fatsa ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir araç yayaya çarptı.

banner269

Fatsa’da araç yayaya çarptı: 1 ölü

Ordu’nun Fatsa ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir araç yayaya çarptı.

03 Ağustos 2017 Perşembe 10:54
Fatsa’da araç yayaya çarptı: 1 ölü

Trafik kurallarına uymak, araç kullanırken her zamankinden daha dikkatli olmak en çok dikkat edilmesi gerekenlerin başında geliyor. Zira sonrasında yaşanabilecek olayların geri dönüşü olmayabilir. Ordu’nun Fatsa ilçesinde meydana gelen olay bu duruma bir örnek. O.C yönetimindeki bir otomobil Aybastı-Fatsa karayolunda Kulak Mahallesi mevkisinde yolun karşısına geçmeye çalışan C.U’ya çarptı.

Otomobilin çarpmasıyla yaralanan C.U için çevredekiler hemen yardım istedi. Hemen sağlık ekiplerine haber verildi. Olay yerine ulaşan sağlık çalışanları C.U’nun hayatını kaybettiğini ifade etti. 

Sonrasında ise savcı olay yerine geldi ve C.U’nun cesedi Fatsa Devlet Hastanesi’ne getirildi. Kaza nedeniyle trafik kısa bir süre tek şeritten verilirken polis ise kazayla alakalı soruşturma başlattı. 
 

Anahtar Kelimeler:
YayaOtomobilFatsa
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.