banner388

Eski Vali Mutlu'ya Kötü Haber

Mutlu’nun THY’nda çalışan oğlu Hasan Tahsin Mutlu’nun işine son verildi.

Eski Vali Mutlu'ya Kötü Haber

Mutlu’nun THY’nda çalışan oğlu Hasan Tahsin Mutlu’nun işine son verildi.

28 Eylül 2016 Çarşamba 17:37
Eski Vali Mutlu'ya Kötü Haber

15 Temmuz tarihli darbe girişimden sonra başlayan soruşturma çerçevesinde tutuklanmış olan Vali Avni Mutlu’nun  uzman olarak görev yapan oğlu Hasan Tahsin Mutlu’nun işine son verildi. THY Müdürlüğü tarafından Mutlu’ya yollanmış olan yazıda şu ifadelere yer verildi:  “Yapmış olduğunuz çalışmalardan verim alınamayıp istifade edilemediği için sözleşmeniz İcra Komitesi’nin 09.09.2016  4857 sayılı iş kanununun 17, 18 , 19. maddelerince kıdem ve ihbar tazminatı ödenmek sureti ile feshedilmiştir."

FETÖ’DEN TUTUKLANMIŞTI

Hüseyin Avni Mutlu 4 sene önce görev yapmış olduğu İstanbul Valiliği görevinden 2014 Eylül ayında Merkez Valiliğine atanmış ve daha sonra ise 5 Ağustos 2016 tarihinde ise Fethullahçı Terör Örgütü soruşturması çerçevesinde tutuklanmıştı.

Son Güncelleme: 15.10.2016 15:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.