banner388

Erdoğan: ''İade ettiniz ettiniz''

Cumhurbaşkanı Erdoğan öecliste yaptığı konuşmada FETÖ'den kaçan kişilerin iadeleri hakkında konuştu.

Erdoğan: ''İade ettiniz ettiniz''

Cumhurbaşkanı Erdoğan öecliste yaptığı konuşmada FETÖ'den kaçan kişilerin iadeleri hakkında konuştu.

30 Mayıs 2017 Salı 13:26
Erdoğan: ''İade ettiniz ettiniz''

Fethullahçı terör örgütü yapılanması çerçevesinde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Yürüyeceksin milletin yürüyecek arkandan' Yürüdü, öyle yürüdü ki, FETÖ'nün kahpe sürücülerine bu ülke teslim edilmedi. Şimdi duruşmalar başladı. Bizler bütün şehitlerimizin ailelerine bu mahkeme kararları ile hakların iadei itibarın sağlanmasını temin edeceğiz. Dünyada bunları korumaya kalkan ülkelere karşı da yargı kararları deyip bunları da onların önüne koyacağız.''dedi.

''iade ettiniz ettiniz''

Ak Parti grup toplantısında partililere seslenen Erdoğan konuşmasının devamında, ''Şimdi de dünyaya sesleniyorum; Eğer sizler iadei itibara yardımcı olmazsanız bilesiniz ki yarın birgün sizlerin de bizim elimize düşenleriniz olduğu zaman istediğinizde bunları bizden alamayacaksınız. Bunları da inşallah vatandaşlıktan çıkaracağız, iade ettiniz ettiniz etmediğiniz zaman da kusura bakmayın. Men dakka dukka. Biz de bunu yaparız.''dedi. 

Son Güncelleme: 30.05.2017 13:28
Anahtar Kelimeler:
ErdoğanCumhurbaşkanı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.