banner388
banner390
banner410
banner408

Erdoğan: 2 konuda hedeflerimizin gerisinde kaldık

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, ülke olarak hedef koyulan 2 konuda geri kalındığını ifade etti. 

banner269

Erdoğan: 2 konuda hedeflerimizin gerisinde kaldık

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, ülke olarak hedef koyulan 2 konuda geri kalındığını ifade etti. 

07 Eylül 2019 Cumartesi 19:54
Erdoğan: 2 konuda hedeflerimizin gerisinde kaldık

Eskişehir Odunpazarı Modern Müzesi açılışına katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı konuşmada, "İki konuda hedeflerimizin gerisinde kaldık Kaynak: Erdoğan: "İki konuda hedeflerimizin gerisinde kaldık" dedi. 

2 KONUDA GERİ KALDIK

Eğitim ve kültür-sanatta hedeflerin gerisinde kalındığını söyleyen Erdoğan, “İki konuda nispeten hedeflerimizin gerisinde kaldık. Bunlardan biri insan yetiştirme olan eğitim, diğeri ise insani zenginleştirme olan kültür sanattır. Sorun asla kültür sanata bakışımızda değildir. Biz kültürü tıpkı toprak, bayrak, askeri ve ekonomik güç gibi özgürlüğümüzün sembollerinden biri olarak gördük. Dünyadaki güçlü ülkelerin paraları ve orduları kadar, daha önce kültür sanattaki hakimiyetiyle bu sıfatı elde ettiğini biliyoruz. Televizyondan sinemaya, müzikten bilgisayar oyunlarına kadar popüler kültürün tüm alanlarında içerik üretimine ağırlık veriyoruz. Her yıl takdim ettiğimiz kültür sanat büyük ödülleriyle ülkemiz kültür sanat erbabına desteğini gösteriyoruz” diye konuştu.

Erdoğan, açılacak yeni yapılardan da söz ederek, “Cumhurbaşkanlığı Külliyesi içinde ülkemizin en büyük kütüphanesini inşa ettik. İnşallah 29 Ekim’de inşallah bu kütüphaneyi resmen hizmete açmayı planlıyoruz. İstanbul’da da şehrin en büyük tarihi eserlerinden biri olan Rami Kışlası’nı kütüphaneye çeviriyoruz” dedi. 

Kaynak: Günboyu 
 

Son Güncelleme: 07.09.2019 19:59
Anahtar Kelimeler:
Recep Tayyip Erdoğan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Canik 55 2019-09-08 10:51:47

Anadolu Liselerini İmamhatip'e çevirip, Sanatın içine tüküren yönetim sisteminin geleceği nokta budur. Tiyatro kalmadı sinema kalmadı tv dizilerinde sigaranın dumanı şarap bardağı buzlanırken kadına şiddet hakaret küfür serbest. Toplumda yozlaşma ilerledi kendi kültürümüzü unutup başka kültürlere hizmet eden yayınlar çoğaldı. Ve geldiğimiz nokta. Siyasilerin kutuplaştırdığı kimsenin kimseye güvenmediği bir toplum.

Avatar
Samsun 2019-09-08 20:26:01

Sizin hedefinizde halkı işsiz bir Türkiye fabrikaları satan bir zihniyet şekere Çaya doğal gaza zam yapan halk aman aman çok kazanmasın Allah yardımcımız olsun yazıklar olsun size akp vekilleri bakanları girtlani na kadar paraya doydu siz müze açın çok büyük iş çok seçimlere az kaldı milletle dalga geçmeyi göreceksiniz

Avatar
Elli5 2019-09-07 20:36:43

Herşey tama onlar eksik sanki..

Avatar
iş=aş 2019-09-09 09:37:51

fabrika kurun fabrika millet işsiz.