banner388
banner390
banner410
banner408

En az lise mezunu polis alımı yapılacak

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu açıkladı.

banner269

En az lise mezunu polis alımı yapılacak

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu açıkladı.

24 Mayıs 2020 Pazar 18:12
En az lise mezunu polis alımı yapılacak

 Bakan Soylu , 26. dönem POMEM 7 bin polis alımının 10 bine tamamlanmayacağını söylerken , yeni polis alımında sevindiren haberi verdi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Mamak Belediyesi 'nin Youtube kanalı üzerinden yayımlanan Musiki Muallim Mektebi Sohbetleri 'ne konuk oldu. Burada yöneltilen "2 gün önce ben bu programı yapacağımı sosyal medya hesabımdan duyurduğumda benim hayatıma POMEM diye bir şey girdi. POMEM , yedek polisler, 26. dönem. O kadar güzel , o kadar samimi. Nedir bu durum?" sorusuna Soylu şu cevabı verdi:

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu:

"Onların talepleri çok saygın. Şöyle diyorlar. Biz 7 binlik polis alımına çıktık. Diyorlar ki bu 10 bin al yedekle beraber. Benim böyle bir hakkım yok. Onu aldığım zaman  sınavın hukuki yönü sakat olacak. Böyle bir hakkım yok.

Şöyle bir şey olabilirdi. Onu da arkadaşlarımla konuştum. Bir 3 bin polis daha alsak. Bir yıl sonra olabilir. Şimdi başlasak anca  yıl sonra olabilir. 3 bin polis alsak ekonomiye ait sorumluluk var. Açıklamadan önce arttırma kabiliyetine sahip olabilirdik. "

YENİ POLİS ALIMI OLACAK MI?

Yeni polis alımı olack mı? sorusuna Bakan Soylu şu şekilde cevap verdi:

"Alacağız evet alacağız. Yedeklere öncelik hakkımız yok. Zaten yedeklik, ismi yedeklik. Ben almak isterim. Polis olmak istemeleri bizim açımızdan büyük bir kıymet. Bana yazıyorlar ben de üşenmeden yazabiliyorum elimden geldiğince."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
doğrucu davut 2020-05-25 01:19:17

Kendi kitlesinin gerizekalı olduğunu kabul eden bir kadrolaşma girişimi. Üniversite mezunu o kadar işsiz varken 21. yüzyılda polislik gibi belirli bir seviye gerektiren işte vasıfsız amele takımıyla kadrolaşacaklar. çünkü üniversite mezunu yeterli trolleri yok

Misafir Avatar
GENÇ 2020-05-25 13:08:53 @doğrucu davut

aynen katılıyorum sana:..

Beğenmedim! (0)
Avatar
polis 2020-05-24 19:31:50

polis ilanlarında yaş sınırı 32 olsun.

Avatar
Fatih 2020-05-25 12:29:20

Artik cok gec kriterlerinize yetisemedim yas oldu 40 artik bu yas kriterini karsiliyamam isinizde sizin olsun gucunuzde.