banner388

Emeklilikte Yaşa Takılanlar Yenikapı'da

Emeklilikte yaşa takılanlar Yenikapı'da bir araya geldi.

Emeklilikte Yaşa Takılanlar Yenikapı'da

Emeklilikte yaşa takılanlar Yenikapı'da bir araya geldi.

26 Mayıs 2019 Pazar 20:40
Emeklilikte Yaşa Takılanlar Yenikapı'da

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Gönül Boran Özüpak, kazanılmış olan hakkı korumak ve sahibine teslim etmenin, hukuk devletinin gereği olduğunu vurguladı.

Türkiye’nin farklı illerinden gelen emeklilikte yaşa takılanlar, EYT Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin etkinliği kapsamında Yenikapı miting alanında bir araya geldi.

Hiçbir bütçe hesabının, sosyal güvenlik haklarının geriye götürülmesinin gerekçesi olamayacağını ifade eden Özüpak, şöyle konuştu.”Biz yıllarca çalışarak, prim ödeyerek emekliliği hak ettik. Hak ettiğimizi yaş gerekçesiyle vermiyorlar.Biz adaletli bir şekilde hakkımızın teslim edilmesini istiyoruz. Karşılığını ödediğimiz emeklilik hakkımızı istiyoruz. Yaklaşan yerel seçimle birlikte en güzel tepkimiz demokratik hakkımızı kullanırken sandıkta tercihimizi bizi anlayan, bizi dinleyen ve yanımızda olanlardan yana kullanmamız olacaktır.”

Etkinliğe, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu, eski DİSK Başkanı Kani Beko ile bazı sivil toplum kuruluşları üyeleri de katılım sağladı.

Anahtar Kelimeler:
MitingEYT
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali 2019-05-26 21:57:53

Vay parazitler ne dedi reis yok öyle çift dikiş. Reis 45 de emekli olmus ama olsun ona yakişiyor.biz bu kafa ile daha çooooooook bekleriz...hele bundan sonra suriyeli si de dolu iş de yok.

Avatar
arap kadir 2019-05-27 09:34:08

KİMLİĞİMİ DEĞİŞTİRİYORUM MY SURİYELİ OLDUMU BAŞKAN