banner388

Emeklilerin Bekledikleri Haber Geldi

Açıklama Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından geldi.

Emeklilerin Bekledikleri Haber Geldi

Açıklama Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından geldi.

26 Ocak 2017 Perşembe 14:33
Emeklilerin Bekledikleri Haber Geldi

Emeklilerin bekledikleri zam farkları ne zaman ödenecek sorusu nihayet cevap buldu. Emekliler rahat bir nefes aldı. Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından yapılan açıklamaya göre, Ocak 2017 zam farkları bugünden itibaren ödenmeye başlanacağı bilgisi yer aldı. Uygulamayla birlikte 57 bin 69 kişi uygulamadan faydalanacakken toplamda yapılacak olan ödeme ise 113 milyon 655 bin 140 lira 42 kuruş olacağı bildirildi.
 
Emekli Sandığı Kanunu'nun mülga hükümlerine göre emekli, malul, dul veya yetim aylığı alan toplam 2 milyon 96 bin 822 kişinin 1 Ocak 2017 tarihinden itibaren maaşlarını aldıkları banka ve PTT şubelerine gönderildiği bugünden itibaren ödemeleri yapıldığı belirtildi.  Aylıklarını üçer aylıklar halinde almakta olanlardan; 1'inci grupta Kasım-Aralık-Ocak döneminde aylık alanlara; Ocak ayı olmak üzere, 1 aylık tutarında, 2'nci grupta Aralık-Ocak-Şubat döneminde aylık alanlara; Ocak ve Şubat ayları olmak üzere, 2 aylık tutarında, 3'üncü grupta Ocak-Şubat-Mart döneminde aylık alanlara; Ocak, Şubat ve Mart ayları olmak üzere, 3 aylık tutarında, aylıklarını her ay alanlara; Ocak ayı olmak üzere, 1 aylık tutarında, aylık farkı tahakkuk ettirildiği bildirildi.
 
 
 
 

Anahtar Kelimeler:
EmekliZam Farkları
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.