banner388
banner390
banner410
banner408

Ekrem İmamoğlu: Ordu Valisi bize tuzak kurdu

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ordu ziyaretinde VIP krizi yaşamıştı. Olayla ilgili Binali Yıldırım, "İmamoğlu valiye küfretti özür dilemesi gerekiyor" ifadelerini kullanırken İmamoğlu konu ile ilgili suskunluğunu bozdu. İmamoğlu açıklamasında, "Ordu Valisi bize tuzak kurdu" ifadelerini kullandı. 

banner269

Ekrem İmamoğlu: Ordu Valisi bize tuzak kurdu

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ordu ziyaretinde VIP krizi yaşamıştı. Olayla ilgili Binali Yıldırım, "İmamoğlu valiye küfretti özür dilemesi gerekiyor" ifadelerini kullanırken İmamoğlu konu ile ilgili suskunluğunu bozdu. İmamoğlu açıklamasında, "Ordu Valisi bize tuzak kurdu" ifadelerini kullandı. 

10 Haziran 2019 Pazartesi 12:59
Ekrem İmamoğlu: Ordu Valisi bize tuzak kurdu

Ordu ziyaretinde şehirden ayrılmak üzere havalimanına intikal eden Ekrem İmamoğlu, VIP bölümünden içeriye alınmadı. İmamoğlu'nun zorla VIP bölümünden geçtiği iddia edilirken yayınlanan görüntülerde İmamoğlu'nun uzlaşmacı tavrı iddiaları çürütmüştü. Yaşanan olayın ardından Ordu Valiliğinden suç duyurusu yapılmasının ardından rakibi Binali Yıldırım "İmamoğlu valiye küfretti özür dilemesi gerekiyor" dedi. Ekrem İmamoğlu konu hakkında suskunluğunu bozdu.

BİZE TUZAK KURDU

Ekrem İmamoğlu konu ile ilgili yaptığı açıklama şu ifadelere yer verdi:

"Ordu Valisi ve VIP tartışması üzerinden Karadeniz turunun gölgelenmesi ve tartışılması gündemde. Karadeniz tarihinde büyük ve yoğun bir katılımın olduğu ilde ağırlanmamız ve 3 mitingin dışında 20 konuşma yapmam, böylesi bir kalabalığı yaşamam gerçekten gurur verici bir şey. Trabzon’a inmemle VIP kapısında karşılandım. Kalabalık bir insanla beraber Trabzon’a giriş yaptık. Gittiğimiz her yerde basit bir pazar alanında bile yüzlerce binlerce insan etrafımızı sarıyor. Bu gurur verici ama zorluklar yaratan bir şey. VIP salonuna giriş kolaylaştırma yapılmış demek diye düşünüyorum. Aynı şey Ordu’da da yapıldı. Akşam 8.30’da ayrılacakken sevgi nedeniyle 11.30’u buldu. Ankara ve İstanbul uçuşları vardı. Terminal yoğunluğu vardı biz erken çıksaydık vatandaşa zarar vermiş olacaktık. Biz VIP kapısına geliyoruz, otopark kapıları açılıyor ve içeri araçlarımız alınıyor. Kapıya birikmiş vatandaşlarla helalleşiyoruz o esnada bir milletvekilimiz içeri girelim diyor. Koluma giriyor kapıdan içeri giriyoruz. İçerde kargaşa oluyor. Uçuş yok. Bizim VIP’den geçmemize dönük bir sorun varsa kapatırsın VIP salonunu, kapatırsın ışıkları o insan başka kapıdan girer. Siz o kapıyı açık bırakıyorsunuz. Benim annem babam X-raydan çantalarını bile geçirmişler. Ben o sırada konuşmamı yapıyorum ve Vali beye rütbe taktırmayalım diyorum. Seyit Torun’a rica ediyorum ve başka terminale gidiyorum. Burada kendisine malzeme çıkarmak isteyenler ‘gerçek yüzü’ diyor. Benim gerçek yüzüm ortada. Polislerle de helalleştim. Normal kapımızdan çekip çıkarak İstanbul’a seyahatimizi devam ettim. Böyle bir ortamda sayın Vali bize bir tuzak kurmuştur. Tuzakla bir şov yaparak, Karadenizdeki o güzel ortamı gölgeleme çabasına düşmüştür."
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Serhat 2019-06-10 14:34:53

Aynen öyle vali size tuzak kurdu daha geçen gün Sefa Doğanay VIP salonunu kullandı hiç bir sorun olmadı. Size kurulan tuzak ve oyunları çok iyi anlıyoruz geleceğin cumhurbaşkanı sizsiniz ve bunlara hesabını inşAllah soracaksınız.

Avatar
yüksel 2019-06-10 15:19:58

ekrem bey normaldir ordu halkı fındık para etmiyor diye orduda yolu kapatır trafiğe ama seçimde akp yüzde 75 oyla çıkar ordudan valide onlara çekmiş demekki sen gaza gelme çizgini bozma

Avatar
nadir seckin 2019-06-10 16:35:07

Eskiden ne guzel hic bir partiye bagimli olmayan egitimli valilerimiz vardi bunlar geldi parti baskani gibi davranan valiler cikti ortaya ..ozellikle feto zamani yesermis valiler cirpiniyorlar ..lutfen halkinizin valisi olun..partiler iktidarlar gelip gecicidir..kimlerr geldi kimler gecti bu ulkeden ..sizde gececeksiniz nasil hatirlanirsiniz o bilinmez

Avatar
ORDULU 2019-06-10 13:36:16

Geçen gün konuşmasında da itlik demedim. Bas-itlik dedim ağzımdan kelime eksik çıktı dedi. Yaww hee hee

Avatar
Beledihyeci 2019-06-10 13:52:32

Kardeşim neden diyemiyor ki Valiye hakaret etmedim çünkü belgeli kanıtlı. En son söylediğini ilk söyleyip normal vatandaş gibi çıksa ne olurdu. Vali bize tuzak kurdu nasıl tuzak bu demek ki ortam şartları biraz seni zorladığında gerçek yüzünü gösteriyorsun. Bakıyorum hoşuna gitmeyen soru sorulunca sürekli kızıyor çok şey söylüyor ama sorunun cevabı yok. Yunan gazetesi soruluyor desene ben Türk oğlu Türküm beni ilgilendirmez Yunan diye.

Avatar
Olma Dı 2019-06-10 14:38:25

Şahsen İmamoğlunu severdim rüzgarını yakalamıştı ama her canlı yayın sonrası ve öfke kontrolünün olmaması biraz düşündürücü..Memleket agresif insan sevmiyor ..

Avatar
Dikbıyık 2019-06-10 19:12:59

Milli enişte reza zarrapın eşi ebru günde bile vip kullanıyor. Merhaba vip iyice ayağa düştü

Avatar
Erasmus 2019-06-10 23:45:23

Kime tuzak kurmadilar ki sizi kurmasinlar.Cumhurbaskani,Icisleri bakanı,Vali bu kurumlar ne kadar tarafsiz olursa o kadar iyi olur.Toplumu geriyorlar...