banner388

Egemen Bağış Referandum Tahmininde Bulundu

Eski Bakan Egemen Bağış, referandum konusuyla ilgili ifadelerde bulundu

Egemen Bağış Referandum Tahmininde Bulundu

Eski Bakan Egemen Bağış, referandum konusuyla ilgili ifadelerde bulundu

27 Ocak 2017 Cuma 14:22
Egemen Bağış Referandum Tahmininde Bulundu

Düzenlenen bir programa katılan Egemen Bağış, referandum süreciyle alakalı açıklamalarda bulundu. Türkiye’nin daha iyi noktalara gelmesi için her ne adım gerekiyorsa bir an önce atılması gerektiğini vurgulayan Bağış, ilerleyen safhalarda daha dikkatli olunması gerekliliğine değinirken aydınlık yarınların yakın tarihte odluğunu söyledi.

 
Toplantıda Siirt’lilere seslendi

Referandum tahminini yüzde 56 oranında olduğunu dile getiren Egemen Bağış, “Referandum konusunda Allah'ın izniyle evet çıkacak. Hatta bu mecliste görüşülürken ben diyordum ki referandum yüzde 56 ile çıkacak. Çünkü Siirt'e de o yakışır bize de o yakışır.’’
 
Kararların daha hızlı alınıp uygulanabilmesinin önemini anlatırken Türkiye’de istikrarın güvence altına alınmasının önemli olduğunu söyledi. Ekonomi ve terörle olan mücadele  gibi birçok konuda karar mekanizmalarının netleşmesinin gerektiğini söyledi.

 Ana muhalefet liderine yüklendi

Egemen Bağış konuşmasında ana muhalefet liderine yüklenerek evlere şenlik ifadesini kullandı. ‘’Evlere şenlik bir ana muhalefet liderimiz var. Adamcağız Somali'ye gidiyorum diyor Kenya'ya gidip geri geliyor. Ancak Somali'ye gittim zannediyor. Yürüyen merdivenlere tersten biniyor. Yaptığı her matematik hesabı yanlış çıkıyor. Üst üste defalarca seçim kaybediyor sonra da seçim kaybeden görevi bırakmalı diye başkalarına akıl öğretmeye kalkıyor. İstanbul'da Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday oluyor Kağıthane'ye Kağıttepe diyor. Fıki bir takım demeçler veriyor, Anayasa değişim paketi İslami değilmiş diye. Zannedersiniz ki kendisi büyük bir İslam alimi, hangi İlahiyat fakültesinde yıllarca profesörlük yapmış ama hani haddini bilmeyenin başka bildiklerinin bir anlamı olmuyor” dedi.
 
 
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.