banner388

Düğün konvoyu kaza yaptı: 22 yaralı

Çorum'da bir düğün konvoyunda meydana gelen zincirleme trafik kazasında 22 kişi yaralandı.

Düğün konvoyu kaza yaptı: 22 yaralı

Çorum'da bir düğün konvoyunda meydana gelen zincirleme trafik kazasında 22 kişi yaralandı.

23 Nisan 2018 Pazartesi 09:20
Düğün konvoyu kaza yaptı: 22 yaralı

Çorum'un Binevler Kavşağı’ndan Buharaevler kavşağına hareket eden İ.K.'nın kullandığı otomobil kontrolden çıkarak kaza yaptı.

İddiaya göre konvoydaki araçların kazayı son anda fark etmesine rağmen durmayınca 7 daha kaza yaptı.

Çarpmanın etkisiyle araçlar savurulurken bazı otomobiller bariyerlere çarparak durabildi. Meydana gelen kazada bir otomobilin çarptığı elektrik direği de devrildi.

Olay yerine çok sayıda polis, sağlık ekini, itfaiye ve kaza kırım ekibi sevk edildi. Bölgede geniş güvenlik önlemi alınırken Çorum-Kırıkkale kara yolu trafiğe kapatıldı.

22 kişinin yaralandığı kazada maddi hasar oluştu. Yaralılar ambulanslarla Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Durumu ağır olan yaralılar ise ameliyata alındı.
 

Son Güncelleme: 23.04.2018 09:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cemal 2018-04-23 11:33:55

Geçmiş olsun. Kurtulamadık gitti şu gösteriş budalalığından. Bu gürültü ve araç kalabalığı milleti rahatsız edip, yolu tıkamaktan benzin mazot israfından başka nedir? Maddi ve manevi bir sürü zarar. Çok düşüncesiziz çok.

Misafir Avatar
cihan 2018-04-23 13:12:53 @Cemal

çok doğru

Beğenmedim! (0)