banner388

Derneğe horoz dövüşü operasyonu

Tokat'ın Erbaa ilçesinde bulunan derneğe horoz dövüşü operasyonu düzenlendi.

Derneğe horoz dövüşü operasyonu

Tokat'ın Erbaa ilçesinde bulunan derneğe horoz dövüşü operasyonu düzenlendi.

27 Mart 2018 Salı 09:55
Derneğe horoz dövüşü operasyonu

Tokat'ın Erbaa ilçesi Yavuz Sultan Selim Mahallesi Derman Sokak'ta yer alan Erbaa Kanatlı ve Kümes Hayvanları Yetiştiricileri ve Üreticileri Derneğine operasyon düzenlendi. Horoz dövüşü yapıldığı istihbaratını alan polis ekipleri gerçekleştirdikleri baskında horoz dövüşü için hazırlanmış arena ve dövüştürülen iki horoz buldu.


23 kişiye 5 bin 927 lira idari para cezası uygulanırken binada yapılan aramada ruhsatsız tabanca ile 2 ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi. Binayı temin ettiği öğrenilen F.Y. ile dernek yöneticisi B.A. hakkında kumar oynatmaya aracılık etmek suçundan adli işlem başlatıldı.  Dövüştürülen horozlar, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne teslim edildi. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

Anahtar Kelimeler:
TokatErbaaHoroz Dövüşü
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.